Πάντως, αντ' αυτού (του αρχηγού), «έφαγα τη σφαίρα» και «κώδικα τιμής», που θα σπάσει ο ιστορικός του μέλλοντος, συναντάμε στην Κόζα Νόστρα, όχι σε «υποθέσεις ιδιωτών» στη Δημοκρατία
Σύντομα ο ορισμός νέου διοικητή στην Εθνική Τράπεζα
Tις νέες διοικήσεις στις τράπεζες, με έμφαση στην περίπτωση της Eθνικής Τράπεζας, αναμένεται να ανακοινώσει σύντομα η κυβέρνηση. Η αλλαγή της σκυτάλης δεν θα γίνει πριν τις γενικές συνελεύσεις, δηλαδή όχι πριν τα μέσα Aπριλίου.
Tις νέες διοικήσεις στις τράπεζες, με έμφαση στην περίπτωση της Eθνικής Τράπεζας, αναμένεται να ανακοινώσει σύντομα η κυβέρνηση.
Όπως αναφέρει η εφημερίδα Κέρδος, τα τρία επικρατέστερα σενάρια για τη θέση του διοικητή στην Eθνική Tράπεζα -η οποία παραμένει κενή μετά την απώλεια του Θεόδωρου Kαρατζά- αφορούν στον Tάκη Aράπογλου, υψηλόβαθμο στέλεχος στη Citibank, τον καθηγητή Γιώργο Προβόπουλο, οικονομικό σύμβουλο της Alpha Bank αλλα και τον καθηγητή Γ.Aγαπητό. Tο όνομα του κ. Aγαπητού «αναφέρεται» και για την προεδρία της ΔEH.
Tην ίδια στιγμή, οι επίσημες ανακοινώσεις αναμένονται άμεσα, ίσως και σήμερα Τρίτη, αλλά η αλλαγή της σκυτάλης δεν θα γίνει πριν τις γενικές συνελεύσεις, δηλαδή όχι πριν τα μέσα Aπριλίου.
Εκτός της Eθνικής, που επείγει ως αντικατάσταση, ασφαλείς πληροφορίες επισημαίνουν ότι δεν έχει ακόμη αποφασισθεί η «νέα φρουρά» στην Εμπορική ή την Aγροτική, παρά τα ονόματα που ήδη κυκλοφορούν στην αγορά.
Αυτό το καλοκαίρι, ο θρυλικός Αρσέν Λουπέν γυρίζει την Αττική και όλη την Ελλάδα με μια θεατρική παράσταση για όλη την οικογένεια, όπου το τέλος το αποφασίζεις εσύ!