Παρασκευή 24 Απριλίου 2026
weather-icon 20o
Ανοιχτή η πρόταση της ΝΔ για «τηλεμαχία» μεταξύ Παπανδρέου – Καραμανλή

Ανοιχτή η πρόταση της ΝΔ για «τηλεμαχία» μεταξύ Παπανδρέου – Καραμανλή

Ανοιχτή παραμένει από πλευράς Νέας Δημοκρατίας η πρόταση προς το ΠΑΣΟΚ για τη διεξαγωγή τηλεοπτικής αναμέτρησης μεταξύ των αρχηγών των δύο μεγάλων κομμάτων. Ικανοποίηση στη Ριγήλλης από την εμφάνιση του Κ.Καραμανλή στο ντιμπέιτ της Πέμπτης.

43

Ανοιχτή παραμένει από πλευράς Νέας Δημοκρατίας η πρόταση προς το ΠΑΣΟΚ για τη διεξαγωγή τηλεοπτικής αναμέτρησης μεταξύ των αρχηγών των δύο μεγάλων κομμάτων.

Παράλληλα, ικανοποιημένο είναι το επιτελείο του Κώστα Καραμανλή από την εμφάνισή του στην τηλεμαχία της Πέμπτης.

«Ο Κώστας Καραμανλής με επιχειρήματα, ολοκληρωμένη γνώση των θεμάτων, λόγο που έπειθε τους Έλληνες πολίτες, απάντησε στα ερωτήματα. Θα χαρούμε ακόμη περισσότερο εάν ο κ. Παπανδρέου αποδεχτεί την συζήτηση με τον κ. Καραμανλή, πρόταση η οποία παραμένει ανοιχτή έως την επόμενη Παρασκευή» δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Θοδωρής Ρουσόπουλος.

Ο κ. Ρουσόπουλος μετέφερε, επίσης, την ικανοποίηση των στελεχών της ΝΔ γιατί «για πρώτη φόρά στην Ελλάδα, όλοι οι αρχηγοί των πολιτικών κομμάτων συζήτησαν στην τηλεόραση και αυτό έγινε κατόπιν προτάσεως της Νέας Δημοκρατίας».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 24 Απριλίου 2026
Cookies