Τα «πανωτόκια» κυριάρχησαν στη συνάντηση Γ.Παπανδρέου με τον διοικητή της ΤτΕ
Θέμα «πανωτοκίων» και τομών για τη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας της ελληνικής οικονομίας έθεσε ο νέος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου μετά τη συνάντηση που είχε την Τετάρτη με τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Νίκο Γκαργκάνα.
Θέμα «πανωτοκίων» και τομών για τη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας της ελληνικής οικονομίας έθεσε ο νέος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου μετά τη συνάντηση που είχε την Τετάρτη με τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Νίκο Γκαργκάνα.
Μετά τη συνάντηση ο κ. Παπανδρέου ευχαρίστησε τον κ. Γκαργκάνα για την ενημέρωση του τόσο στις διεθνείς όσο και στις εγχώριες οικονομικές εξελίξεις.
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ δήλωσε ότι συζήτησαν το θέμα των «πανωτοκίων», χωρίς όμως να υπεισέλθει σε λεπτομέρειες. Το θέμα αυτό, σύμφωνα με παλαιότερες δηλώσεις του υπουργού Οικονομίας Νίκου Χριστοδουλάκη, είχε κλείσει για την κυβέρνηση μετά την ψήφιση σχετικού νόμου.
Ο κ. Παπανδρέου προσέθεσε ότι η ελληνική οικονομία βρίσκεται σε μία πορεία ανάπτυξης, υπάρχουν όμως, επισήμανε, σημαντικά περιθώρια για να κινηθούμε με τομές, οι οποίες θα αυξήσουν την ανταγωνιστικότητα της.
Ο διοικητής της ΤτΕ ενημέρωσε επίσης το νέο πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ για την κατάσταση που βρίσκεται το εγχώριο χρηματοπιστωτικό σύστημα.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.