Νεαρός βρέθηκε ζωντανός στα ερείπια του κτιρίου που κατέρρευσε στο Ικόνιο
Ένας 16χρονος ανασύρθηκε ζωντανός από τα ερείπια 11ώροφου κτιρίου στο Ικόνιο της Τουρκίας, πέντε ημέρες μετά την κατάρρευσή του. Το γεγονός ενθάρρυνε τα σωστικά συνεργεία, αλλά ο προσωρινός απολογισμός της καταστροφής φτάνει τους 66 νεκρούς.
Ένας 16χρονος ανασύρθηκε ζωντανός από τα ερείπια 11ώροφου κτιρίου στο Ικόνιο της κεντρικής Τουρκίας, πέντε ημέρες μετά την κατάρρευσή του. Ο νεαρός σώθηκε διότι βρέθηκε σε κενό ανάμεσα σε όγκους μπετόν.
Το πρακτορείο Anadolu μετέδωσε ότι πρόκειται για τον Μοχάμεντ Καλέμ, ο οποίος βρίσκεται σε καλή κατάσταση και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.
Η διάσωσή του ενθάρρυνε τα δεκάδες μέλη σωστικών συνεργείων που εξακολουθούν να αναζητούν επιζώντες στα ερείπια πέντε ημέρες μετά την κατάρρευση του κτιρίου.
Εντούτοις, ο προσωρινός απολογισμός της καταστροφής επιβαρύνθηκε τη νύκτα με την ανάσυρση και άλλων πτωμάτων και έφθασε στους 66 νεκρούς.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.