Εκτοξεύει απειλές ο αντ’ αυτού, μποξέρ της φακής και ζητά έξοδο διαφυγής. Ο «λύκος» που κατάφερε με την προστασία στρατού να σκίσει με το νύχι ένα t-shirt… ας χαλαρώσει και ας μείνει στις Slapp αγωγές μην καταλήξει να σκίσει κάνα καλσόν
Η Αννα Διαμαντοπούλου πιθανότατα επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ
Η Αννα Διαμαντοπούλου θα είναι πιθανότατα επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ στις εκλογές της 7ης Μαρτίου. Η επίτροπος ενδέχεται, σύμφωνα με πληροφορίες, να αναλάβει και την κενή θέση της εκπροσώπου Τύπου του κόμματος.
Η Αννα Διαμαντοπούλου θα είναι πιθανότατα επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ στις εκλογές της 7ης Μαρτίου. Η επίτροπος ενδέχεται, σύμφωνα με πληροφορίες, να αναλάβει και την κενή θέση της εκπροσώπου Τύπου του κόμματος.
Όπως αναφέρει δημοσίευμα των Νέων, στο πλαίσιο της νέας «ευπρόσωπης» εκπροσώπησης του κόμματος που φιλοδοξεί να επιτύχει ο Γ.Παπανδρέου, αναμένεται να ανακοινώσει την Παρασκευή στην Κοζάνη την τοποθέτηση της κ. Διαμαντοπούλου στην πρώτη θέση του ψηφοδελτίου Επικρατείας.
Η κ. Διαμαντοπούλου θα παραιτηθεί από τη θέση της στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή στις 7 Μαρτίου.
Με την ιδιότητα της επικεφαλής του ψηφοδελτίου η Αννα Διαμαντοπούλου θα έχει τη δυνατότητα -ιδιαίτερα κατά την προεκλογική περίοδο όπου ισχύουν οι απαγορεύσεις του νόμου- να εκπροσωπεί το ΠΑΣΟΚ στις τηλεοπτικές αναμετρήσεις.
Μετά τη διαδικασία υποβολής των Μηχανογραφικών, θα «ανοίξει» ο δρόμος για την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής βάζοντας τέλος στην αγωνία των συνολικά 89.032 υποψηφίων που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές
Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από μια ΕΔΕ που διετάχθη άρον - άρον μετά τη δημοσιοποίηση και την πολιτική ανάδειξη του περιστατικού, για να αποφύγει την ανάληψη σοβαρής πολιτικής ευθύνης της, λέει το ΠΑΣΟΚ
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59