Οι αναποφάσιστοι θα κρίνουν τις εκλογές, δήλωσε ο Γιάννος Παπαντωνίου
Όσο υπάρχουν τόσο πολλοί αναποφάσιστοι, οι «ψαλίδες» στις δημοσκοπήσεις δεν θα έχουν καμία ιδιαίτερη αξία, δήλωσε ο υπουργός Εθνικής Αμυνας Γιάννος Παπαντωνίου, κληθείς να σχολιάσει τις επικείμενες μετρήσεις της κοινής γνώμης για το πολιτικό σκηνικό.
«Όσο υπάρχουν τόσο πολλοί αναποφάσιστοι οι ψαλίδες δεν θα έχουν καμία ιδιαίτερη αξία. Η τελική δημοσκόπηση είναι το βράδυ των εκλογών», δήλωσε ο υπουργός Εθνικής Αμυνας Γιάννος Παπαντωνίου, κληθείς να σχολιάσει τις επικείμενες μετρήσεις της κοινής γνώμης για το πολιτικό σκηνικό.
Παράλληλα, ο κ. Παπαντωνίου χαρακτήρισε ανεπίκαιρα τα σενάρια περί διαδοχής στο ΠΑΣΟΚ, επαναλαμβάνοντας ότι ο Κώστας Σημίτης θα ηγηθεί του Κινήματος στις εκλογές.
Ο υπουργός Εθνικής Αμυνας παρέστη την Τετάρτη στην ορκωμοσία των σμηνιτών στην 124 πτέρυγα βασικής εκπαίδευσης της Πολεμικής Αεροπορίας στην Τρίπολη. Στην ομιλία του υπενθύμισε ότι μέχρι το τέλος του έτους θα έχει ψηφιστεί η ρύθμιση με την οποία οι τελευταίες σειρές του έτους του Πολεμικού Ναυτικού και της Πολεμικής Αεροπορίας θα υπηρετήσουν ένα μήνα λιγότερο.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.