Κυριακή 26 Απριλίου 2026
weather-icon 16o
Η κυβερνητική πολιτική καλύτερος στρατολόγος της ΝΔ, λέει ο Ν.Κωνσταντόπουλος

Η κυβερνητική πολιτική καλύτερος στρατολόγος της ΝΔ, λέει ο Ν.Κωνσταντόπουλος

Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ με την πολιτική της αποτελεί τον καλύτερο στρατολόγο της ΝΔ, δήλωσε την Τετάρτη ο πρόεδρος του ΣΥΝ Νίκος Κωνσταντόπουλος, αναφερόμενος στη δημοσκόπηση της MRB. Καυστικό σχόλιο στις δηλώσεις Μίλερ για τη δίκη της 17Ν.

27

Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ με την πολιτική της αποτελεί τον καλύτερο στρατολόγο της Νέας Δημοκρατίας, δήλωσε την Τετάρτη ο πρόεδρος του Συνασπισμού Νίκος Κωνσταντόπουλος, αναφερόμενος στη δημοσκόπηση της MRB.

«Οι κ. Σημίτης και Καραμανλής συμπίπτουν σε ένα στόχο: Στο να διατηρηθεί το σύστημα που επιτρέπει την εναλλαγή στην εξουσία του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ και στο να αποφευχθεί πάση θυσία η ισχυροποίηση της Αριστεράς. Είναι δε πολύ χαρακτηριστικό ότι η επικοινωνιακή πολιτική και των δύο στρέφεται πια προς την Αριστερά» δήλωσε από τη Θεσσαλονίκη.

Ο υπεύθυνος του γραφείου Τύπου του ΣΥΝ, Νίκος Βούτσης, σημείωσε ότι παρά τις παροχές, τις υποσχέσεις και την επικοινωνιακή τους διαχείριση από την κυβέρνηση και το ΠΑΣΟΚ, όχι μόνο δεν βελτιώθηκε το κλίμα και η επιρροή του κυβερνώντος κόμματος, αλλά αντίθετα «επιβεβαιώνεται μια αρνητική τάση, ως μη αντιστρεπτή, στο βαθμό που αφορά, πλέον, σε κρίσιμα προβλήματα της καθημερινότητας του πολίτη και την απόρριψη των πολιτικών που τα όξυναν».

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκαν και οι δηλώσεις του υπεύθυνου του γραφείου Τύπου του ΣΥΝ, Νίκου Βούτση, ο οποίος σημείωσε ότι «παρά τις παροχές, τις υποσχέσεις και την επικοινωνιακή τους διαχείριση από την κυβέρνηση και το ΠΑΣΟΚ, όχι μόνο δεν βελτιώθηκε το κλίμα και η επιρροή του κυβερνώντος κόμματος, αντίθετα επιβεβαιώνεται μια αρνητική τάση, ως μη αντιστρεπτή, στο βαθμό που αφορά πλέον κρίσιμα προβλήματα της καθημερινότητας του πολίτη και την απόρριψη των πολιτικών που τα όξυναν».

«Δεν είναι γενικός επιθεωρητής ο Μίλερ»

Αναφερόμενος στα σχόλια του Αμερικανού πρέσβη για την απόφαση του δικαστηρίου για τη 17Ν, ο Νίκος Κωνσταντόπουλος δήλωσε ότι «ο κ. Μίλερ πρέπει να καταλάβει ότι δεν είναι γενικός επιθεωρητής, επόπτης, τοποτηρητής και καθοδηγητής της πολιτικής ζωής της χώρας».

«Ο κ. Μίλερ είναι πρεσβευτής της κυβέρνησής του στην Ελλάδα και η Ελλάδα είναι ανεξάρτητη και δημοκρατική χώρα», σημείωσε, ζητώντας «να αφήσουν όλοι το δικαστήριο να κάνει τη δουλειά του και την ελληνική δικαιοσύνη να ολοκληρώσει το έργο της».

Σχολιάζοντας δηλώσεις υπουργών για τη δίκη και την τρομοκρατία, υπογράμμισε ότι στις δημοκρατίες η Δικαιοσύνη και τα δικαστήρια αποφαίνονται και δεν χρειάζονται να σπεύδουν να κάνουν επικοινωνιακή χρήση των εκκρεμών υποθέσεων οι διάφοροι υπουργοί.

«Ο κ. Φλωρίδης, ο κ. Χρυσοχοΐδης, ο κ. Πετσάλνικος , ο κ. Σταθόπουλος, είναι θιασώτες των τρομονόμων, των ειδικών δηλαδή νόμων που περιορίζουν τις δικονομικές εγγυήσεις προστασίας των δικαιωμάτων» σχολίασε ο πρόεδρος του ΣΥΝ, τονίζοντας ότι οι διάφοροι υπουργοί πρέπει να μάθουν να σέβονται τη Δικαιοσύνη και να μη γίνονται την ίδια ώρα και αστυνομικοί και δικαστές και υπουργοί και δημοσιογράφοι.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 26 Απριλίου 2026
Cookies