Πανελλαδική η αποχή των δικηγόρων στις 11 και 12 Δεκεμβρίου
Πανελλαδική θα είναι τελικώς η αποχή των δικηγόρων την προσεχή Πέμπτη και Παρασκευή, 11 και 12 Δεκεμβρίου, καθώς την απόφαση του ΔΣΑ ακολούθησε και η Συντονιστική Επιτροπή των υπολοίπων 62 δικηγορικών συλλόγων της χώρας.
Πανελλαδική θα είναι τελικώς η αποχή των δικηγόρων την προσεχή Πέμπτη και Παρασκευή, 11 και 12 Δεκεμβρίου, καθώς την απόφαση του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών (ΔΣΑ) ακολούθησε και η Συντονιστική Επιτροπή των υπολοίπων 62 δικηγορικών συλλόγων της χώρας.
Ο δικηγορικός κλάδος βάζει για τέταρτη φορά «λουκέτο» στις δικαστικές αίθουσες. ζητώντας να δρομολογηθούν άμεσα λύσεις για την καταβολή των οφειλών του Δημοσίου προς το Ταμείο Νομικών, ύψους 350 εκατ. ευρώ περίπου.
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).