Το Ίδρυμα Αποκατάστασης Αναπήρων επισκέφθηκαν Κώστας Στεφανής και Δάφνη Σημίτη
Την ανάγκη περαιτέρω αναβάθμισης του Εθνικού Ιδρύματος Αποκατάστασης Αναπήρων επισήμανε ο υπουργός Υγείας Κ.Στεφανής -δεσμευόμενος ταυτόχρονα με την προώθηση αιτημάτων- κατά την επίσκεψη που πραγματοποίησε τη Δευτέρα με την Δάφνη Σημίτη στο ίδρυμα.
Την ανάγκη περαιτέρω αναβάθμισης του Εθνικού Ιδρύματος Αποκατάστασης Αναπήρων επισήμανε ο υπουργός Υγείας Κ.Στεφανής -δεσμευόμενος ταυτόχρονα με προώθηση των αιτημάτων φιλοξενούμενων και εργαζομένων- κατά την επίσκεψη που πραγματοποίησε τη Δευτέρα με την Δ.Σημίτη στους χώρους του ιδρύματος.
Από πλευράς της, η σύζυγος του πρωθυπουργού υπογράμμισε τη σημαντική προσφορά του Εθνικού Ιδρύματος Αποκατάστασης Αναπήρων, επισημαίνοντας πως οι εργαζόμενοι επιδεικνύουν αγάπη για τον άνθρωπο δουλεύοντας σε κλίμα φιλικό και συνεργασίας.
Ο Κώστας Στεφανής και η Δάφνη Σημίτη παρέστησαν το μεσημέρι της Δευτέρας στην τελετή έναρξης της εβδομάδας εκδηλώσεων με θέμα «Όραμα και Δημιουργία», οι οποίες εντάσσονται στην Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία που έχει καθιερωθεί η 3η Δεκεμβρίου.
Τόσο, ο υπουργός Υγείας όσο και η σύζυγος του πρωθυπουργού περιηγήθηκαν στους χώρους του Ιδρύματος, παρακολούθησαν καλλιτεχνικό πρόγραμμα από άτομα με κινητικά προβλήματα και εγκαινίασαν έκθεση ζωγραφικής ανάπηρων καλλιτεχνών.
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων