Έκρηξη ρουκέτας έξω από το Intecontinental της Καμπούλ
Μία ρουκέτα εξεράγη το απόγευμα του Σαββάτου έξω από το ξενοδοχείο Intecontinental της Καμπούλ, με αποτέλεσμα να σπάσουν τα τζάμια της εισόδου του ξενοδοχείου, χωρίς να προκληθούν τραυματισμοί, ανακοίνωσε η αστυνομία της αφγανικής πρωτεύουσας.
Μία ρουκέτα εξεράγη το απόγευμα του Σαββάτου (ώρα Ελλάδας) έξω από το ξενοδοχείο Intecontinental της Καμπούλ, με αποτέλεσμα να σπάσουν τα τζάμια της εισόδου του ξενοδοχείου, χωρίς να προκληθούν τραυματισμοί, ανακοίνωσε η αστυνομία της αφγανικής πρωτεύουσας.
Ο υπαρχηγός της υπηρεσίας ασφαλείας της Καμπούλ Χαλίλ Αμινζάντα δήλωσε ότι η ρουκέτα έπεσε σε απόσταση μόλις 20 μέτρων από την κεντρική είσοδο του ξενοδοχείου, αλλά ευτυχώς δεν χτυπήθηκε κανείς.
Εκτός απο τα τζάμια άνοιξε και μια τρύπα στον τοίχο του ξενοδοχείου, στο οποίο διαμένουν επισκέπτες και επιχειρηματίες από τη Δύση. Δεκάδες αστυνομικοί ερευνούν τα συντρίμια για τον εντοπισμό στοιχείων.