Εκτοξεύει απειλές ο αντ’ αυτού, μποξέρ της φακής και ζητά έξοδο διαφυγής. Ο «λύκος» που κατάφερε με την προστασία στρατού να σκίσει με το νύχι ένα t-shirt… ας χαλαρώσει και ας μείνει στις Slapp αγωγές μην καταλήξει να σκίσει κάνα καλσόν
Απερρίφθη η αίτηση αποφυλάκισης του τέως επικεφαλής της Yukos Μ.Χοντορκόφσκι
Δικαστήριο της Μόσχας απέρριψε στη διάρκεια κεκλεισμενων των θυρών συνεδρίασης την Τρίτη το αίτημα αποφυλάκισης του παραιτηθέντος -κατόπιν της αιφνίδιας σύλληψής του- επικεφαλής του πετρελαϊκού κολλοσού Yukos, Μιχαήλ Χοντορκόφσκι. Ενδεχόμενο υποβολής έφεσης.
Δικαστήριο της Μόσχας απέρριψε την Τρίτη στη διάρκεια κεκλεισμενων των θυρών συνεδρίασης το αίτημα αποφυλάκισης του παραιτηθέντος -κατόπιν της αιφνίδιας σύλληψής του- επικεφαλής του πετρελαϊκού κολλοσού Yukos, Μιχαήλ Χοντορκόφσκι. Ενδεχόμενο υποβολής έφεσης.
Μέσω ζωντανής σύνδεσης ο Μιχαήλ Χοντορκόφσκι απάντησε σε ερωτήματα των δικαστών, οι οποίοι τελικώς απεφάνθησαν υπέρ της συνέχισης της προφυλάκισης του κατηγορούμενου για απάτη και φοροδιαφυγή επιχειρηματία -ο οποίος κρατείται από τις 25 Οκτωβρίου.
«Θα συζητήσουμε με τον πελάτη μας και δεν αποκλείουμε την πιθανότητα να εφεσιβάλουμε αυτήν την απόφαση στο Ανώτατο Δικαστήριο και στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων» δήλωσε ο εκ των συνηγόρων του Μ.Χοντορκόφσκι, Αντον Ντρελ.
«Όλοι πρέπει να θυμούνται ότι η Ρωσία έχει υπογράψει την Ευρωπαϊκή Συνθήκης Προστασίας των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων» συμπλήρωσε. Όπως επισημαίνει το BBC, οι συνήγοροι του Χοντορκόφσκι έχουν αξιώσει την επιτήρηση της πορείας της υπόθεσης από πάνελ διεθνών παρατηρητών.
Ο τέως διευθύνων σύμβουλος του πετρελαϊκού κολοσσού Yukos καταγγέλλει πολιτικά κίνητρα πίσω από τη σύλληψή του. Τη Δευτέρα ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν αρνήθηκε εκ νέου στις σχετικές κατηγορίες, υπογραμμίζοντας ότι ουδείς είναι υπεράνω του νόμου στη χώρα.
Αυτό το καλοκαίρι, ο θρυλικός Αρσέν Λουπέν γυρίζει την Αττική και όλη την Ελλάδα με μια θεατρική παράσταση για όλη την οικογένεια, όπου το τέλος το αποφασίζεις εσύ!