Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τρεις αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών η ποινή της ΑΕΚ για τα έκτροπα στο ντέρμπι

Τρεις αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών η ποινή της ΑΕΚ για τα έκτροπα στο ντέρμπι

Ποινή τριών αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών επέβαλε η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΑΕ στην ΑΕΚ, λόγω των επεισοδίων που προκάλεσαν οι οπαδοί της Ένωσης στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Για το ίδιο ματς, οι «ερυθρόλευκοι» θα πληρώσουν πρόστιμο 15.000 ευρώ.

71

Ποινή τριών αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών επέβαλε την Παρασκευή η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΑΕ στην ΑΕΚ, λόγω των σοβαρών επεισοδίων που προκάλεσαν οι οπαδοί της Ένωσης στο ντέρμπι της Νέας Σμύρνης με τον Ολυμπιακό. Για το ίδιο ματς, οι «ερυθρόλευκοι» καλούνται να πληρώσουν πρόστιμο ύψους 15.000 ευρώ.

Αν η ποινή δεν μειωθεί από τη Δευτεροβάθμια Επιτροπή της ΕΠΟ, όπου αναμένεται να προσφύγει η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ, η ομάδα του Ντούσαν Μπάγεβιτς θα αγωνιστεί χωρίς θεατές στα παιχνίδια με την Προοδευτική (11η αγωνιστική), την Ξάνθη (13η αγωνιστική) και την Καλλιθέα (15η αγωνιστική), εκτός βέβαια αν μεσολαβήσει κάποιο εντός έδρας παιχνίδι Κυπέλλου.

Κατά την εκδίκαση της υπόθεσης νωρίτερα την Παρασκευή, η υπεράσπιση της ΑΕΚ έριξε τις ευθύνες για τα επεισόδια που στιγμάτισαν το ντέρμπι στην Αστυνομία και τον Πανιώνιο, επειδή, όπως υποστήριξε, δεν είχαν πάρει τα αναγκαία μέτρα, παρά τις αλλεπάλληλες συστάσεις που είχαν γίνει από την «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ.

Παράλληλα ισχυρίστηκε ότι η ΑΕΚ έχει την μικρότερη ευθύνη για όσα έγιναν, αφού οι σύνδεσμοι οπαδών της δεν είναι υπό τον έλεγχό της, καθώς δεν έχουν αναγνωριστεί από την Πολιτεία.

Από την άλλη πλευρά, η υπεράσπιση του Ολυμπιακού υποστήριξε ότι οι φίλαθλοι της ομάδας θα πρέπει να επαινεθούν, γιατί παρά τις προκλήσεις των οπαδών της ΑΕΚ δεν αντέδρασαν, ενώ κατέθεσε υπόμνημα, στο οποίο χαρακτηρίζει ανυπόστατο το κατηγορητήριο σχετικά με τα επεισόδια που έγιναν πριν τον αγώνα.


Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ

Sports in

Κυκλοφορούν και εξαφανίζονται τα εισιτήρια για το Game 4 με την Μπαρτσελόνα

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε ότι την Μεγάλη Δευτέρα (29/4) θα τεθούν στην διάθεση του κόσμου τα εισιτήρια για το Game 4 με την Μπαρτσελόνα (2/5, 19:45).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024