Ο Ι.Γεωργάνας νέος πρόεδρος της ΕΧΑΕ – Διευθύνων σύμβουλος ο Π.Αλεξάκης
Συγκροτήθηκε σε σώμα το ΔΣ της εταιρείας Ελληνικά Χρηματιστήρια ΑΕ, το οποίο εκλέχθηκε προσφάτως από τη Γενική Συνέλευση των μετόχων μετά την πλήρη ιδιωτικοποίηση της εταιρείας. Πρόεδρος εξελέγη ο Ι.Γεωργάνας και διευθύνων σύμβουλος ο Π.Αλεξάκης.
38
Συγκροτήθηκε σε σώμα το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας Ελληνικά Χρηματιστήρια ΑΕ (ΕΧΑΕ), το οποίο εκλέχθηκε προσφάτως από τη Γενική Συνέλευση των μετόχων μετά την πλήρη ιδιωτικοποίηση της εταιρείας.
Το ΔΣ θα έχει διετή θητεία με πρόεδρο τον Ιάκωβο Γεωργάνα, αντιπρόεδρο τον Σπύρο Θεοδωρακόπουλο και διευθύνοντα σύμβουλο τον Παναγιώτη Αλεξάκη.
Επίσης, ως μη εκτελεστά μέλη εξελέγησαν οι Απέργης Νικόλαος, Βλασιάδης Παναγιώτης, Βοϊλής Παναγιώτης, Γιαννόπουλος Μαρίνος, Θεόκλητος Λεωνίδας, Καραμούζης Νικόλαος, Μιχελής Γεώργιος, Μυλωνάς Νικόλαος, Σπανός Χρίστος και Ταμβακάκης Απόστολος.
Με τη συγκρότηση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου εγκαινιάζεται η νέα περίοδος διοίκησης και λειτουργίας των εταιρειών του ομίλου, κατά την οποία θα επιδιωχθεί η εύρυθμη, αποτελεσματική και οικονομικότερη εξυπηρέτηση των επενδυτών και των εισηγμένων επιχειρήσεων.
Η επαναληπτική Γενική Συνέλευση των μετόχων για την προσαρμογή του άρθρου 2 του καταστατικού της εταιρείας περί του σκοπού της ορίστηκε να γίνει στις 10 Νοεμβρίου 2003.
ΑΠΕ
- Μια νέα έρευνα ανακάλυψε ποιοι υπερβάλουν με το αλάτι στο φαγητό
- Σαρωτικοί έλεγχοι για ΦΠΑ – Στο στόχαστρο της ΑΑΔΕ e-shops και μικρές επιχειρήσεις
- Ελληνική οικονομία: Πόσο χαμηλώνει ο πήχης λόγω πολέμου;
- Explosive Media: Τα «αθώα» Lego που «νίκησαν» τον Τραμπ – Τα κινούμενα σχέδια στον… πόλεμο
- Συνταγή: Ριζότο με μελάνι σουπιάς
- Το αμερικανικό Πεντάγωνο εντείνει τον σχεδιασμό για πιθανές στρατιωτικές επιχειρήσεις στην Κούβα
- HSBC: Το πληθωριστικό κύμα δεν τέλειωσε, μάλλον…
- Εντείνεται η κούρσα Μπέζος – Μασκ για το διάστημα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 16.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/abhijith-chandran-z4ylX1Z5FQE-unsplash-128x85.jpg)































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442