
Με προσωπικό ασφαλείας την Πέμπτη και την Παρασκευή τα δημόσια νοσοκομεία
Αθήνα: Mε προσωπικό ασφαλείας θα λειτουργήσουν την Πέμπτη και την Παρασκευή τα δημόσια νοσοκομεία όλης της χώρας, εξαιτίας της 48ωρης πανελλαδικής απεργίας που έχουν εξαγγείλει οι ιατροί, προβάλλοντας οικονομικά και θεσμικά αιτήματα.
Αθήνα: Mε προσωπικό ασφαλείας θα λειτουργήσουν την Πέμπτη και την Παρασκευή τα δημόσια νοσοκομεία όλης της χώρας, εξαιτίας της 48ωρης πανελλαδικής απεργίας που έχουν εξαγγείλει οι ιατροί, προβάλλοντας οικονομικά και θεσμικά αιτήματα.
Εντός του προσεχούς διημέρου θα εξυπηρετούνται μόνο τα έκτακτα και επείγοντα περιστατικά. Μεγάλη αναμένεται η ταλαιπωρία για τους ασθενείς, καθώς δεν θα γίνονται οι προγραμματισμένες εξετάσεις, καθώς και τα χειρουργεία.
Επίσης, πεντάωρη στάση εργασίας πραγματοποιούν την Πέμπτη και οι εργαζόμενοι στα δημόσια νοσοκομεία, οι οποίοι θα απέχουν από το έργο τους από τις 10 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι. Έχουν μάλιστα προγραμματίσει συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας τόσο στην Αθήνα όσο και στη Θεσσαλονίκη.
Πηγή: ΜΠΕ
health.in.gr
- Υδρογονάνθρακες: Νέο βήμα για τις έρευνες – Η Chevron μπαίνει στο Block 10 στο νότιο Ιόνιο
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Στην Αθήνα οι 17 συλληφθέντες από τη βόρεια Ελλάδα – Η μεταγωγή τους στην Ευρωπαϊκή Εισαγγελία [βίντεο]
- Η Αγγλία στο κατώφλι ενός ιστορικού ευρωπαϊκού τρεμπλ – Η Άρσεναλ κυνηγά το επίτευγμα που μόνο η ιταλική Serie A κατάφερε το 1990
- Εξιχνιάστηκε υπόθεση εμπρησμού καταστήματος στη Γαστούνη – Πέντε κατηγορούμενοι, ανάμεσά τους τρεις ανήλικοι
- Βρετανία: Αντιμέτωπη με «χαμένη γενιά» καθώς η ανεργία των νέων αγγίζει το 1,25 εκατ.
- Δεκάδες κρούσματα γαστρεντερίτιδας στο Αττικόν – Σοβαρές καταγγελίες από το Σωματείο Εργαζομένων
