Πάντως, αντ' αυτού (του αρχηγού), «έφαγα τη σφαίρα» και «κώδικα τιμής», που θα σπάσει ο ιστορικός του μέλλοντος, συναντάμε στην Κόζα Νόστρα, όχι σε «υποθέσεις ιδιωτών» στη Δημοκρατία
Τρεις Παλαιστίνιοι νεκροί από πυρά ισραηλινών αρμάτων στη Ράφα της Λωρίδας της Γάζας
Τρεις Παλαιστίνιοι, μεταξύ των οποίων και ένα ηγετικό στέλεχος της ριζοσπαστικής παλαιστινιακής οργάνωσης Χαμάς, σκοτώθηκαν τα ξημερώματα του Σαββάτου από οβίδες που εκτόξευσαν ισραηλινά άρματα στη Ράφα, στη νότια Λωρίδα της Γάζας.
Τρεις Παλαιστίνιοι, μεταξύ των οποίων και ένα ηγετικό στέλεχος της ριζοσπαστικής παλαιστινιακής οργάνωσης Χαμάς, σκοτώθηκαν τα ξημερώματα του Σαββάτου από οβίδες που εκτόξευσαν ισραηλινά άρματα στη Ράφα, στη νότια Λωρίδα της Γάζας, στο πλαίσιο της μεγάλης επιχείρησης του ισραηλινού στρατού που ξεκίνησε την περασμένη Τρίτη.
Η Ουιντάντ Αλ-Ατζράμι, 33 ετών, ο Τάρεκ Αλ-Χουσέιν, 45 ετών, στέλεχος της ριζοσπαστικής οργάνωσης Χαμάς και ο Μπασάμ Αλ-Μογκέιρ τραυματίστηκαν σοβαρά και άφησαν την τελευταία τους πνοή στο νοσοκομείο Αμπου Γιούσεφ Αλ-Νάτζερ, όπου είχαν μεταφερθεί.
Άλλοι δέκα Παλαιστίνιοι τραυματίστηκαν από πυρά ισραηλινών στρατιωτιών και οι τρεις νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση.
Αυτό το καλοκαίρι, ο θρυλικός Αρσέν Λουπέν γυρίζει την Αττική και όλη την Ελλάδα με μια θεατρική παράσταση για όλη την οικογένεια, όπου το τέλος το αποφασίζεις εσύ!