Στο ΠΑΣΟΚ δεν είμαστε αλάνθαστοι ούτε θαυματοποιοί, τονίζει ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης
Δεν είμαστε αλάνθαστοι ούτε θαυματοποιοί, γιατί αλάνθαστοι είναι όσοι δεν κάνουν τίποτα, τονίζει ο Μ.Χρυσοχοΐδης μιλώντας στο Βήμα της Κυριακής. Ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ μιλά ακόμα για την ανανέωση στο Κίνημα και την υπεροχή των στελεχών του ΠΑΣΟΚ έναντι της ΝΔ.
30
Στο ΠΑΣΟΚ δεν υπάρχουν αλάνθαστοι ούτε θαυματοποιοί, τονίζει ο Μ.Χρυσοχοΐδης, μιλώντας στο Βήμα της Κυριακής. Ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ μιλά, μεταξύ άλλων, για την ανανέωση στα ψηφοδέλτια, την υπεροχή των στελεχών του ΠΑΣΟΚ έναντι της ΝΔ και σχολιάζει τα περί εκλογής του στο συγκεκριμένο αξίωμα.
Ο κ. Χρυσοχοΐδης σημειώνει ότι το ΠΑΣΟΚ από την ίδια τη στιγμή της ίδρυσής του υπήρξε ένα κίνημα αλλαγής και ανανέωσης, το οποίο μιλά και θα μιλά για την ανάγκη προσαρμογής της κοινωνίας στις πολιτικές αλλαγές.
Κατά τον γραμματέα του Κινήματος, η επιτυχία στις επόμενες εκλογές θα εξαρτηθεί από τη συμμετοχή στα ψηφοδέλτια πολιτών που έχουν διακριθεί επαγγελματικά, που δεν έχασαν την επαφή τους με την κοινωνία και που ενδιαφέρονται στην πράξη για την πρόοδο της τοπικής τους κοινωνίας.
«Αυτά λοιπόν είναι τα λαμπερά ονόματα και αυτά εμείς αναζητούμε σήμερα στο ΠΑΣΟΚ. Σε αυτό το σημείο θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι για αυτά τα λαμπερά ονόματα οι πόρτες του ΠΑΣΟΚ είναι ανοιχτές.»
Ο κ. Χρυσοχοΐδης παραδέχεται καθυστερήσεις, έλλειψη σχεδιασμού και λάθη στην κυβερνητική πολιτική, ξεκαθαρίζοντας παράλληλα ότι θα είναι ο πρώτος που θα καταδικάσει αλαζονικές συμπεριφορές.
«Δεν είμαστε αλάνθαστοι ούτε θαυματοποιοί. Αλάνθαστοι είναι αυτοί που δεν κάνουν τίποτα» τονίζει χαρακτηριστικά.
Σχολιάζοντας την άποψη ότι το ΠΑΣΟΚ έχει μείνει πολλά χρόνια στην εξουσία και ότι καλό είναι να έλθει η Νέα Δημοκρατία, σημειώνει ότι αυτό είναι μεν λογικό, αλλά όχι αρκετό για να κάνει μια επιλογή τόσο κρίσιμη για το μέλλον της χώρας: «Ρωτάω ευθέως. Μέσα στο 2004 θα αναθέσουμε να διαπραγματευθεί τις ελληνοτουρκικές σχέσεις κάποιος που σήμερα δεν γνωρίζουμε και θα μας τον υποδείξει ο κ. Καραμανλής, μόνο και μόνο επειδή το ΠΑΣΟΚ είναι δέκα χρόνια στην κυβέρνηση;
» Θα αναθέσουμε να διαχειριστεί τους Ολυμπιακούς Αγώνες κάποιος που σήμερα δεν γνωρίζουμε και θα μας τον υποδείξει ο κ. Καραμανλής, μόνο και μόνο επειδή το ΠΑΣΟΚ είναι δέκα χρόνια στην κυβέρνηση;»
Παράλληλα, τονίζει ότι το ΠΑΣΟΚ διαθέτει βάθος στελεχών και εγνωσμένη εμπειρία, στοιχεία που δεν διαθέτει η Νέα Δημοκρατία: «Την οικοδόμηση της νέας Ελλάδας δεν μπορεί να τη συνεχίσει η ηγεσία της ΝΔ. Δεν την γνωρίζει, την υποτιμά.»
Τέλος, αναφερόμενος στα περί ανάμειξης του αμερικανικού παράγοντα στην εκλογή του στη θέση του γραμματέα του Κινήματος ξεκαθαρίζει ότι τέτοιες απόψεις προσβάλλουν όχι μόνο τον ίδιο, αλλά ολόκληρο τον ελληνικό λαό.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Λονδίνο: Πώς ο πόλεμος στο Ιράν «παγώνει» τα πολυτελή ξενοδοχεία και τη ζήτηση από τη Μέση Ανατολή
- LIVE: Μίλαν – Γιουβέντους
- Μπορεί το Μουντιάλ 2026 να βάλει τέλος στον πόλεμο των Μπέκαμ; – «Κοινή λατρεία»
- Μεγάλο ρεκόρ από τον Ντιμάρκο
- Epic Fury: Πύραυλοι 36 δισ. δολ. που προορίζονταν για Κίνα «χωνεύτηκαν» από τα βουνά του Ιράν
- Αυτές οι ομάδες θα καταφέρνουν να προκριθούν στο Final Four της Αθήνας σύμφωνα με τον Βεζένκοφ (vid)
- Γιατί οι αεροπορικές δεν πρόκειται να μειώσουν τα αυξημένα ναύλα
- Άγιος Δημήτριος: Η στιγμή που ο 20χρονος φτάνει στο πάρκο Ασυρμάτου πριν τη δολοφονία του 27χρονου
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 26.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/aung-myin-thu-xaoDaS7tT8-unsplash-315x220.jpg)


























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442