Δευτέρα 27 Απριλίου 2026
weather-icon 18o
Σοβαρά προβλήματα σε Αθήνα και Πειραιά από τη φθινοπωρινή βροχή την Τετάρτη

Σοβαρά προβλήματα σε Αθήνα και Πειραιά από τη φθινοπωρινή βροχή την Τετάρτη

Σοβαρά προβλήματα δημιουργήθηκαν από τις συνεχείς διακοπές ρεύματος στην Αθήνα και τον Πειραιά λόγω της μπόρας που έπληξε την Αττική το απόγευμα της Τετάρτης. Πολλά φανάρια τέθηκαν εκτός λειτουργίας, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί κυκλοφοριακό χάος.

43

Σοβαρά προβλήματα δημιουργήθηκαν από τις συνεχείς διακοπές ρεύματος στην Αθήνα και τον Πειραιά λόγω της μπόρας που έπληξε την Αττική το απόγευμα της Τετάρτης.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία έλαβε περισσότερες από 100 κλήσεις για απεγκλωβισμούς πολιτών από ασανσέρ, κυρίως στον Πειραιά, την Ηλιούπολη, τη Γλυφάδα, το Βύρωνα, το Παγκράτι και τα Πετράλωνα.

Επίσης, πάρα πολλά φανάρια τέθηκαν εκτός λειτουργίας σε όλη την Αθήνα και τον Πειραιά, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί κυκλοφοριακό χάος.

Τα σοβαρότερα προβλήματα παρατηρήθηκαν στη λεωφόρο Κηφισού, στο ρεύμα προς Λαμία, στην άνοδο της Κηφισίας, στη λεωφόρο Συγγρού, στην εθνική Αθηνών-Κορίνθου μέχρι το Δαφνί και σε όλο το κέντρο της Αθήνας και του Πειραιά. Το ρεύμα, ωστόσο, επανήλθε σταδιακά γι αυτό τα προβλήματα σιγά-σιγά αποκαθίστανται.

Η διακοπή ρεύματος οφειλόταν σε κεραυνό που χτύπησε το κέντρο κατανομής της ΔΕΗ στο Ρουφ, με αποτέλεσμα να τεθούν εκτός λειτουργίας τρεις γραμμές υψηλής τάσης (150 KW).

ΑΠΕ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 27 Απριλίου 2026
Cookies