Τρίωρη στάση εργασίας των νοσοκομειακών ιατρών την ερχόμενη Παρασκευή
Αθήνα: Τρίωρη στάση εργασίας -από τις 12 το μεσημέρι έως τις 3 το απόγευμα- πραγματοποιούν την Παρασκευή οι νοσοκομειακοί ιατροί όλης της χώρας, εν όψει της συνάντησης των εκπροσώπων τους με τον υπουργό Οικονομικών για το νέο ιατρικό μισθολόγιο.
Αθήνα: Τρίωρη στάση εργασίας -από τις 12 το μεσημέρι έως τις 3 το απόγευμα- πραγματοποιούν την Παρασκευή οι νοσοκομειακοί ιατροί όλης της χώρας, εν όψει της συνάντησης των εκπροσώπων τους με τον υπουργό Οικονομικών για το νέο ιατρικό μισθολόγιο.
Εν τω μεταξύ, όπως αναφέρεται στην Καθημερινή της Τρίτης από την ερχόμενη Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου απέχουν από τα τακτικά ιατρεία οι ιατροί του Νοσοκομείου Παίδων Πεντέλης, διεκδικώντας αύξηση του κονδυλίου για τις εφημερίες του 2004 και άμεση καταβολή της προσαύξησης του ωρομισθίου των εφημεριών τους.
health.in.gr
- «Η γη της ελιάς»: Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο στο MEGA
- Ρόδος: Η σύγχρονη κεραμική συναντά την ιστορία στη Biennale που φέρνει 42 καλλιτέχνες από 18 χώρες
- ΟΟΣΑ: Πρόβλεψη για επιδείνωση της ελληνικής οικονομίας και πληθωρισμό στο 4,2%
- Η Θεοπούλα έγινε «ΕΛΑΣίτισσα»… και κάνει θραύση
- «Έφυγε» η Ελένη Ζέτου
- Τεχνική συνάντηση Ευρωπαϊκού έργου στο Δήμο Ηγουμενίτσας
- Ηθοποιός του How I Met Your Mother καταδικάστηκε σε ισόβια για απόπειρα δολοφονίας πρώην συντρόφου του
- Το τελευταίο αντίο στον Νίκο Ταγαρά – Παρουσία Μητσοτάκη και Σαμαρά η κηδεία
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 03.06.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/06/pexels-benjaminfarren-11727472-1-315x220.jpg)





















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442