
Αποκλεισμένος από συμβασιούχους του υπουργείου Πολιτισμού ο χώρος της Ακρόπολης
Κλειστή θα παραμείνει μέχρι τη 1 το μεσημέρι της Τρίτης η Ακρόπολη, λόγω των κινητοποιήσεων των συμβασιούχων του υπουργείου Πολιτισμού. Οι υπάλληλοι διαμαρτύρονται για την πρόσληψη 1.000 εργαζομένων, θεωρώντας η κίνηση αυτή αφήνει τους ίδιους εκτός.
30
Κλειστή θα παραμείνει έως τη 1 το μεσημέρι της Τρίτης η Ακρόπολη, καθώς εντείνουν τις κινητοποιήσεις τους οι 5.000 συμβασιούχοι του υπουργείου Πολιτισμού. Οι υπάλληλοι διαμαρτύρονται για την πρόσληψη 1.000 εργαζομένων, θεωρώντας η κίνηση αυτή αφήνει εκτός όσους εργάζονται επί χρόνια στο υπουργείο.
Οι συμβασιούχοι έχουν προγραμματίσει νέο αποκλεισμό του αρχαιολογικού χώρου την ερχόμενη Πέμπτη καθώς και συγκέντρωση έξω από το υπουργείο Πολιτισμού.
Μήνυμα συμπαράστασης στους συμβασιούχους έστειλε και η ΑΔΕΔΥ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Champions League 2026-27: Ποιοι είναι ήδη στη League Phase, ποιοι/πώς προκρίνονται, ο χάρτης και τι γίνεται με Ολυμπιακό, ΑΕΚ
- Εργατικό ατύχημα στο Αγρίνιο: Νεκρός 67χρονος μετά από πτώση σε οικοδομή
- Αταμάν: «Μεγάλη απώλεια ο Σλούκας, είχε πρόβλημα την τελευταία εβδομάδα – Δεν θα ψάξουμε δικαιολογίες»
- Αλλάζει όψη η οδός Αγίου Δημητρίου στην Αλεξανδρούπολη
- Αισιόδοξα τα νέα για τη 13χρονη που έπεσε από το μπαλκόνι Γυμνασίου στο Χαϊδάρι
- Ο Τζέιμς Μποντ δεν θα βγει στις σκοτεινές αίθουσες πριν το 2028


