Σε τέσσερις γιατρούς της Γενικής Κλινικής Κέρκυρας η ευθύνη της εξαπάτησης Βρετανών
Τη διακοπή της συνεργασίας τους με τέσσερις γιατρούς αποφάσισαν η επιστημονική επιτροπή και ο διαχειριστής της Γενικής Κλινικής Κέρκυρας, έπειτα από τις καταγγελίες Βρετανών τουριστών περί εξαπάτησής τους, που παρουσιάστηκαν σε ρεπορτάζ του BBC.
Τη διακοπή της συνεργασίας τους με τέσσερις γιατρούς αποφάσισαν η επιστημονική επιτροπή και ο διαχειριστής της Γενικής Κλινικής Κέρκυρας, έπειτα από τις καταγγελίες Βρετανών τουριστών περί εξαπάτησής τους, που παρουσιάστηκαν σε ρεπορτάζ του BBC την Τρίτη.
Αναλυτικότερα, με αφορμή την εμπλοκή του ονόματός του ως δημάρχου Κερκυραίων και γιατρού σε ρεπορτάζ που παρουσίασε την Τρίτη το ραδιοφωνικό πρόγραμμα Today του BBC Radio 4 σχετικά με καταγγελίες Βρετανών τουριστών για υπέρογκες αμοιβές γιατρών της Πολυκλινικής Κέρκυρας, στην οποία είναι βασικός μέτοχος, ο Αλέξανδρος Μάστορας έκανε την Τετάρτη την εξής δήλωση: «Η επιστημονική επιτροπή και ο διαχειριστής της Γενικής Κλινικής Κέρκυρας αποφάσισαν τη διακοπή συνεργασίας με συγκεκριμένους τέσσερις γιατρούς από 30 Αυγούστου 2003, κατόπιν καταγγελιών ασθενών και ασφαλιστικών οργανισμών του εξωτερικού για υπερβολικές αμοιβές, καθώς και για παραποίηση ειδικοτήτων».
Ο γιατρός Αριστοτέλης Κοτινάς, του οποίου το όνομα αναφέρεται επίσης στο ρεπορτάζ του BBC, σε δηλώσεις του στα κερκυραϊκά μέσα ενημέρωσης απέδωσε την εμπλοκή του ονόματός του και τον όλο θόρυβο σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με τον ιδιοκτησιακό χαρακτήρα της Πολυκλινικής Κέρκυρας.
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων