Δευτέρα 20 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Αρνείται τη βουλευτική έδρα ο Γιάννης Χαραλάμπους

Αρνείται τη βουλευτική έδρα ο Γιάννης Χαραλάμπους

Την απόφασή του να αποποιηθεί το βουλευτικό αξίωμα, στη θέση του εκλιπόντος Ευάγγελου Γιαννόπουλου, εκφράζει ο δήμαρχος Νέας Ιωνίας, Γιάννης Χαραλάμπους. Τη θέση του αναμένεται να καταλάβει ο Λευτέρης Βερυβάκης.

27

Την απόφασή του να αποποιηθεί το βουλευτικό αξίωμα, στη θέση του εκλιπόντος Ευάγγελου Γιαννόπουλου, εκφράζει ο δήμαρχος της Νέας Ιωνίας και πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, Γιάννης Χαραλάμπους σε επιστολή του, τη Δευτέρα, προς τον πρόεδρο της Βουλής, Απόστολο Κακλαμάνη.

Ο πρώτος επιλαχών βουλευτής της Β Αθηνών, στην επιστολή του προς τον κ. Κακλαμάνη, αποποιείται τη βουλευτική ιδιότητα, υπενθυμίζοντας τη δημόσια δέσμευσή του προς τους δημότες της Νέας Ιωνίας, ότι θα εξαντλήσει τη θητεία του και δεν θα επιστρέψει στο Κοινοβούλιο κατά τη διάρκειά της.

«Η απόφασή μου αυτή δεν ήταν εύκολη. Όχι μόνον γιατί αποποιούμαι τη θέση μου στο Κοινοβούλιο, όπου για 20 χρόνια εθήτευσα και έζησα τα σημαντικότερα γεγονότα της ζωής μου, αλλά και γιατί θεωρώ πως πρέπει να απολογηθώ στους πολίτες της Β΄περιφέρειας Αθηνών, που με την αγάπη τους και την εκτίμησή τους με αξίωσαν να τους αντιπροσωπεύσω στο ελληνικό Κοινοβούλιο. Ελπίζω όμως ότι θα έχω την κατανόησή τους γιατί με την απόφασή μου αυτή, ανταποκρίνομαι στην καθολική απαίτηση των πολιτών για πολιτική αξιοπιστία» αναφέρει μεταξύ άλλων στην επιστολή του.

Υπενθυμίζεται ότι δεύτερος επιλαχών βουλευτής στη Β΄Αθηνών είναι ο Λευτέρης Βερυβάκης, ο οποίος αναμένεται, εκτός απροόπτου, να καταλάβει την έδρα του Ευάγγελου Γιαννόπουλου.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ

Sports in

Ο «Superman» Ποντένσε έκλεισε εισιτήριο για τις 25 Ιουλίου, ο Ολυμπιακός όμως θέλει Ευρώπη στις… 25 Σεπτέμβρη (vids)

Ο Ντανιέλ Ποντένσε ανάγκασε τη Λεωφόρο να υποκλιθεί στο ταλέντο του και έκανε ήδη μια… δουλειά για τον Ολυμπιακό. Αλλά…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 20 Μαϊου 2024