Τριμελές κλιμάκιο Βρετανών αστυνομικών μεταβαίνει στις 29 Αυγούστου στη Ρόδο
Κλιμάκιο Βρετανών αστυνομικών θα επισκεφθεί τη Ρόδο μεταξύ 29 - 31 Αυγούστου, προκειμένου να διαπιστώσει από κοντά το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί με τους Βρετανούς τουρίστες στο Φαληράκι. Οι αστυνομικοί θα έχουν συνεργασία με τις τοπικές Αρχές.
30
Κλιμάκιο Βρετανών αστυνομικών θα επισκεφθεί τη Ρόδο μεταξύ 29 – 31 Αυγούστου, προκειμένου να διαπιστώσει από κοντά το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί με τους Βρετανούς τουρίστες στο Φαληράκι. Οι αστυνομικοί θα έχουν συνεργασία με τις τοπικές Αρχές.
Η επίσκεψη πραγματοποιείται σε συνέχεια των συναντήσεων που είχε στη Ρόδο, ο γενικός πρόξενος της Μεγάλης Βρετανίας με εκπροσώπους τοπικών φορέων αναφορικά με τα επεισόδια που δημιουργούν στο Φαληράκι νεαροί Βρετανοί τουρίστες και οφείλονται κυρίως στην υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ.
Το κλιμάκιο των Βρετανών αστυνομικών είναι υπεύθυνο για το ειδικό πρόγραμμα «ΝightSafe» (ασφαλής νύχτα), που εφαρμόζεται στην πόλη του Μπλάκπουλ για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που σχετίζονται με την υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Αλλαγές στα επιδόματα: Δημιουργείται ενιαίο ψηφιακό μητρώο
- Το El Niño επιστρέφει ισχυρό και θεαματικό εν μέσω κλιματικής κρίσης – Επηρεάζεται η Ελλάδα;
- Συνταγή: Κεφτεδάκια με σάλτσα πιπεριάς Φλωρίνης
- Φαρμακοποιοί: Πρόβλημα δημόσιας υγείας η κατ΄ οίκον διανομή φαρμάκων του ΕΟΠΥΥ
- Νεκρή βρέθηκε 74χρονη στις τουαλέτες του Πολιτιστικού Κέντρου στο Άργος Ορεστικού
- Δυσαρεστημένος ο Τραμπ με την πρόταση του Ιράν αλλά την εξετάζει – Δεκάδες χώρες ζητούν το άνοιγμα του Ορμούζ
- Αίθριος ο καιρός σε όλη τη χώρα – Έως τους 27 βαθμούς η θερμοκρασία
- Βάλε το μπρόκολο στη διατροφή σου – Κάνει καλό
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 28.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/t_h_e_h_i_d_d_e_n_-peWhm5_xJjI-unsplash-315x220.jpg)

























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442