Συνεδρίασε η ομάδα επικοινωνίας του ΠΑΣΟΚ εν όψει πρωθυπουργικών εξαγγελιών στη ΔΕΘ
Σε θέματα επικοινωνιακής πολιτικής, δράσεις και πρωτοβουλίες εν όψει της Διεθνούς Έκθεση της Θεσσαλονίκης επικεντρώθηκε η σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, από το επικοινωνιακό επιτελείο της κυβέρνησης και του ΠΑΣΟΚ.
Σε θέματα επικοινωνιακής πολιτικής, δράσεις και πρωτοβουλίες εν όψει της Διεθνούς Έκθεση της Θεσσαλονίκης επικεντρώθηκε η σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε, το πρωί της Πέμπτης, στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ από το επικοινωνιακό επιτελείο της κυβέρνησης και του ΠΑΣΟΚ.
Κατά τη σύσκεψη, που διήρκεσε περίπου δυόμισή ώρες, επιβεβαιώθηκε η συνεργασία του υπουργείου Τύπου με τους μηχανισμούς του ΠΑΣΟΚ.
Στη συνάντηση έλαβαν μέρος ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ο υπουργός Τύπου Χρήστος Πρωτόπαπας, ο γραμματέας του τομέα Επικοινωνίας Νίκος Αθανασάκης και ο διευθυντής του γραφείου του πρωθυπουργού Νίκος Θέμελης.
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων