Συλλήψεις δέκα υπόπτων στην Ινδονησία για την επίθεση στο Marriott
Η αστυνομία της Ινδονησίας συνέλαβε δέκα άτομα σχετικά με τη βομβιστική επίθεση της 5ης Αυγούστου σε ξενοδοχείο της Τζακάρτα. Η χώρα βρίσκεται σε κατάσταση επιφυλακής, για την αποτροπή τρομοκρατικών ενεργειών στη διάρκεια της εθνικής εορτής την Κυριακή.
37
Η αστυνομία της Ινδονησίας συνέλαβε δέκα άτομα στο πλαίσιο των ερευνών για την βομβιστική επίθεση της 5ης Αυγούστου σε ξενοδοχείο της Τζακάρτα.
Ο αρχηγός της αστυνομίας στρατηγός Νταΐ Μπαχτιάρ διευκρίνισε, σύμφωνα με το Reuters, ότι αρχικά συνελήφθησαν έξι άτομα και στη συνέχεια άλλοι τέσσερις και προσέθεσε ότι οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό και άλλων υπόπτων.
Η αστυνομία έχει ήδη αναγνωρίσει το δράστη της επίθεσης στο πολυτελές ξενοδοχείο JW Marriott, που είχε ως αποτέλεσμα να σκοτωθούν 12 άτομα και να τραυματιστούν άλλοι 150. Πρόκειται για τον Ασμάρ Λάτιν Σανί, 28 ετών.
Την ίδια ώρα η χώρα έχει τεθεί σε κατάσταση επιφυλακής. Τα μέτρα ασφαλείας είναι ιδιαίτερα αυξημένα την Κυριακή, ημέρα εθνικής εορτής, για την αποτροπή τρομοκρατικών ενεργειών κατά τη διάρκεια των εορταστικών εκδηλώσεων. Πάνοπλοι στρατιώτες περιπολούν στους δρόμους των πόλεων, και φρουρούν κομβικά σημεία, δημόσια κτίρια και ξενοδοχεία.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Κρήτη: Ένα 5χρονο παιδί πάτησε αναμμένα κάρβουνα σε παραλία – Στο εξωτερικό με ειδική πτήση
- Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ και Ντέμπι Ρόου – Οι δύο σύζυγοι του Μάικλ Τζάκσον
- O 89χρονος μετά τον ΕΦΚΑ πήγε στο Εφετείο στο Λουκάρεως και άνοιξε πυρ – Τρεις τραυματίες
- Λαμπρίνα Μπαρμπετάκη, Πρόεδρος PIF: «Ζητάμε την επιβράβευση της καινοτομίας, όχι μόνο την πρόσβαση!»
- Σούπερ ημιτελικός στο Champions League: Παρί Σεν Ζερμέν – Μπάγερν με το… βλέμμα στη Βουδαπέστη
- Σάμος: Στάχτη 20 στρέμματα μετά από φωτιά στη δυτική πλευρά του νησιού
- Παναθηναϊκός: Χειρουργήθηκε με επιτυχία ο Σλούκας
- Χανιά: Ηλικιωμένος έβγαλε όπλο σε 27χρονο και απείλησε ότι θα τον σκοτώσει
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 28.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/t_h_e_h_i_d_d_e_n_-peWhm5_xJjI-unsplash-315x220.jpg)


























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442