Τετάρτη 06 Μαϊου 2026
weather-icon 19o
Αλλαγές στον κυκλοφοριακό χάρτη της Αθήνας στις 15 και 17 Αυγούστου

Αλλαγές στον κυκλοφοριακό χάρτη της Αθήνας στις 15 και 17 Αυγούστου

Κυκλοφοριακό κομφούζιο αναμένεται να επικρατήσει στους δρόμους της Αθήνας, αλλά και στην παραλιακή, στις 15 και 17 Αυγούστου, λόγω της Ολυμπιακής Ποδηλασίας, δηλαδή του δεύτερου κατά σειρά test event εν όψει των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του in.gr στην Google

43

Κυκλοφοριακό κομφούζιο αναμένεται να επικρατήσει στους δρόμους της Αθήνας, αλλά και στην παραλιακή, στις 15 και 17 Αυγούστου, λόγω της Ολυμπιακής Ποδηλασίας, δηλαδή του δεύτερου κατά σειρά test event εν όψει των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004.

Ειδικότερα, σύμφωνα με δημοσίευμα του Βήματος την Παρασκευή, στις 15 Αυγούστου θα διεξαχθεί η Ποδηλασία Δρόμου Ατομικής Χρονομέτρησης και στις 17 Αυγούστου η Διαδρομή Ποδηλασίας Κέντρου Αθήνας.

Τις ημέρες αυτές θα παραμείνουν κλειστοί η παραλιακή οδός από το ύψος της Βουλιαγμένης έως και την Αγία Μαρίνα, καθώς και οι κεντρικοί δρόμοι της Αθήνας, ενώ θα εφαρμοστούν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στους όμορους δρόμους.

Στο κέντρο της πρωτεύουσας η ποδηλατική διαδρομή θα ξεκινήσει από την πλατεία Κοτζιά και θα συνεχίσει στις οδούς Αθηνάς, Σταδίου, Αιόλου, Πατησίων, Λ.Αλεξάνδρας, Ιπποκράτους, Ακαδημίας, Κανάρη, Π.Ιωακείμ, Ηροδότου, Σπευσίππου, Γλύκωνος, Ξανθίππου, Κλεομένους, Ρογκάκου, Σαρανταπήχου, Παλιγγενεσίας, Κόνιαρη, Μ.Μερκούρη (Αθηναίων Εφήβων), Αναπήρων Πολέμου, Σουηδίας, Ι.Γενναδίου, Βασ.Σοφίας, Αμαλίας, Δ.Αρεοπαγίτου, Απ.Παύλου, Ερμού και θα τερματίσει στην πλατεία Κοτζιά.

Επίσης, από τις 8 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα της ίδιας ημέρας δεν θα επιτρέπεται η κυκλοφορία στα οδικά τμήματα που περικλείουν ένα οικοδομικό τετράγωνο εκατέρωθεν των οδών που αποτελούν τμήμα της ποδηλατικής διαδρομής, καθώς και στους παρακάτω δρόμους:

Σταδίου, Γ.Σταύρου, Αρσάκη (από Σταδίου έως Πανεπιστημίου), Χαριλάου Τρικούπη (από Πανεπιστημίου έως Ακαδημίας), Ακαδημίας, Σίνα (από Ακαδημίας έως Πανεπιστημίου). Εμμανουήλ Μπενάκη (από Πανεπιστημίου έως Σταδίου) Αιόλου και Σωκράτους.

Οι οδηγοί θα μπορούν να εισέρχονται και να εξέρχονται στο κέντρο της Αθήνας από τα παρακάτω σημεία:

Είσοδοι: Ριζάρη, Ηπείρου, Σόλωνος, Παπαρρηγοπούλου και Φραντζή.
Έξοδοι: Στουρνάρη, Χαριλάου Τρικούπη, Φιλελλήνων, Σκουφά, Ναυαρίνου και Ριζάρη.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθήκη του in.gr στην Google

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 06 Μαϊου 2026
Cookies