Αλλαγές στον κυκλοφοριακό χάρτη της Αθήνας στις 15 και 17 Αυγούστου
Κυκλοφοριακό κομφούζιο αναμένεται να επικρατήσει στους δρόμους της Αθήνας, αλλά και στην παραλιακή, στις 15 και 17 Αυγούστου, λόγω της Ολυμπιακής Ποδηλασίας, δηλαδή του δεύτερου κατά σειρά test event εν όψει των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004.
43
Κυκλοφοριακό κομφούζιο αναμένεται να επικρατήσει στους δρόμους της Αθήνας, αλλά και στην παραλιακή, στις 15 και 17 Αυγούστου, λόγω της Ολυμπιακής Ποδηλασίας, δηλαδή του δεύτερου κατά σειρά test event εν όψει των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004.
Ειδικότερα, σύμφωνα με δημοσίευμα του Βήματος την Παρασκευή, στις 15 Αυγούστου θα διεξαχθεί η Ποδηλασία Δρόμου Ατομικής Χρονομέτρησης και στις 17 Αυγούστου η Διαδρομή Ποδηλασίας Κέντρου Αθήνας.
Τις ημέρες αυτές θα παραμείνουν κλειστοί η παραλιακή οδός από το ύψος της Βουλιαγμένης έως και την Αγία Μαρίνα, καθώς και οι κεντρικοί δρόμοι της Αθήνας, ενώ θα εφαρμοστούν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στους όμορους δρόμους.
Στο κέντρο της πρωτεύουσας η ποδηλατική διαδρομή θα ξεκινήσει από την πλατεία Κοτζιά και θα συνεχίσει στις οδούς Αθηνάς, Σταδίου, Αιόλου, Πατησίων, Λ.Αλεξάνδρας, Ιπποκράτους, Ακαδημίας, Κανάρη, Π.Ιωακείμ, Ηροδότου, Σπευσίππου, Γλύκωνος, Ξανθίππου, Κλεομένους, Ρογκάκου, Σαρανταπήχου, Παλιγγενεσίας, Κόνιαρη, Μ.Μερκούρη (Αθηναίων Εφήβων), Αναπήρων Πολέμου, Σουηδίας, Ι.Γενναδίου, Βασ.Σοφίας, Αμαλίας, Δ.Αρεοπαγίτου, Απ.Παύλου, Ερμού και θα τερματίσει στην πλατεία Κοτζιά.
Επίσης, από τις 8 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα της ίδιας ημέρας δεν θα επιτρέπεται η κυκλοφορία στα οδικά τμήματα που περικλείουν ένα οικοδομικό τετράγωνο εκατέρωθεν των οδών που αποτελούν τμήμα της ποδηλατικής διαδρομής, καθώς και στους παρακάτω δρόμους:
Σταδίου, Γ.Σταύρου, Αρσάκη (από Σταδίου έως Πανεπιστημίου), Χαριλάου Τρικούπη (από Πανεπιστημίου έως Ακαδημίας), Ακαδημίας, Σίνα (από Ακαδημίας έως Πανεπιστημίου). Εμμανουήλ Μπενάκη (από Πανεπιστημίου έως Σταδίου) Αιόλου και Σωκράτους.
Οι οδηγοί θα μπορούν να εισέρχονται και να εξέρχονται στο κέντρο της Αθήνας από τα παρακάτω σημεία:
Είσοδοι: Ριζάρη, Ηπείρου, Σόλωνος, Παπαρρηγοπούλου και Φραντζή.
Έξοδοι: Στουρνάρη, Χαριλάου Τρικούπη, Φιλελλήνων, Σκουφά, Ναυαρίνου και Ριζάρη.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Όμιλος ΕΛΛΑΚΤΩΡ: Επενδύοντας στη νέα εικόνα της πρωτεύουσας και στο μέλλον της αστικής διαμονής
- Πυροπροστασία περιοχών με βιομηχανικούς χώρους: Απουσία ολοκληρωμένου σχεδίου και ελάχιστος έλεγχος
- «Θα είναι η πιο αιματηρή ταινία μου» – Στο επόμενο έργο του Ντάριο Αρτζέντο πρωταγωνιστεί η Ιζαμπέλ Ιπέρ
- Σπουδές για τον κόσμο που έρχεται: Computer Science και Data Science στο UNIC Athens
- Βραζιλία: Ανησυχεί για πιθανή στρατιωτική επέμβαση των ΗΠΑ
- Νέα ομάδα, νέα πόλη, νέος Γιάννης και νέο νούμερο: Ποιον αριθμό επέλεξε ο Αντετοκούνμπο στους Χιτ (pic)
- Η Ουκρανία εκτόξευσε πάνω από 400 drones προς τη Μόσχα πριν από τη σύνοδο κορυφής του ΝΑΤΟ
- Γελασμένη η κυβέρνηση εάν πιστεύει ότι έχει τελειώσει η υπόθεση των υποκλοπών – ιδίως όταν πρώην πρωθυπουργός προσφεύγει στη Δικαιοσύνη
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 07.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/benjamin-davies-9b5dvrjb05g-unsplash-315x220.jpg)




























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442