Παρελθόν από τις 10 Ιουλίου τα εκδοτήρια εισιτηρίων εντός του λιμανιού του Πειραιά
Την απομάκρυνση των σημείων πώλησης εισιτηρίων εντός του λιμανιού του Πειραιά αποφάσισαν ο υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας και η διοίκηση του ΟΛΠ. Η απόφαση που τίθεται σε εφαρμογή στις 10 Ιουλίου, έχει προκαλέσει την αντίδραση των πρακτόρων.
30
Την απομάκρυνση των σημείων πώλησης εισιτηρίων που λειτουργούν εντός του λιμανιού του Πειραιά αποφάσισαν ο υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας και η διοίκηση του ΟΛΠ. Η απόφαση που τίθεται σε εφαρμογή στις 10 Ιουλίου έχει προκαλέσει την αντίδραση των πρακτόρων.
Μιλώντας σε συνέντευξη Τύπου, ο υπουργός Γιώργος Ανωμερίτης διευκρίνισε σχετικά ότι όσοι μπαίνουν στο χώρο του λιμανιού θα πρέπει πλέον να έχει εξασφαλίσει εισιτήριο χωρίς, όμως, να αποκλείσει τη δημιουργία ομοιόμορφων και καλαίσθητων εκδοτηρίων έξω από το χώρο.
Ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Πρακτόρων Ακτοπλοΐας Ανδρέας Πανάγος εξέφρασε τη διαμαρτυρία του, γιατί η απόφαση ελήφθη ερήμην των ανθρώπων του κλάδου.
«Την πρόοδο και την ανάπτυξη τη θέλουμε και εμείς. Όμως, ο ίδιος ο υπουργός μάς έβαλε πέρυσι να κάνουμε έξοδα και να βάλουμε κιόσκια και τώρα χωρίς να μας καλέσει να συζητήσουμε, μέσα στη θερινή περίοδο, μας βγάζει έξω» εξήγησε, μιλώντας στο Έθνος της Τρίτης.
Από την πλευρά του, ο πρόεδρος των ναυτικών πρακτόρων Ιωάννης Θεολογίτης σημειώνει ότι η απόφαση είναι σωστή, εξηγώντας ότι στο κιόσκι γίνεται άγρα πελατών εις βάρος όλων των πρακτορείων.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Αυξάνεται ο απολογισμός του καύσωνα στην Ευρώπη – Τουλάχιστον 10.000 νεκροί σε πέντε χώρες
- Δήμος Αθηναίων: Ξεκίνησε η πρακτική εκπαίδευση των Δημοτικών Αστυνομικών
- Συντάξεις χηρείας: Οι τέσσερις ανεπάρκειες στην προωθούμενη ρύθμιση
- Παρεμβάσεις αντιπλημμυρικής προστασίας σε Γοργοπόταμο και Ξηριά του Δήμου Λαμιέων
- Σε κλίμα οδύνης το τελευταίο «αντίο» στη Βάγια Νέστορα – Δείτε εικόνες και βίντεο
- Αυτό είναι το deal του Ολυμπιακού με τον Μοντέρο
- Βραβεία Emmy: Ποιες θα είναι οι υποψηφιότητες για το 2026
- ΚΕΔΕ για αποκέντρωση, θεσμική αυτοτέλεια και ενίσχυση των Δήμων
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 09.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/afrah-XwMmC_x6nsY-unsplash-1-315x220.jpg)


























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442