Το ΠΑΣΟΚ έχει τη διπλή ευθύνη κυβέρνησης και αντιπολίτευσης, λέει η Α.Διαμαντοπούλου
Το ΠΑΣΟΚ είναι ένα ανεπανάληπτο φαινόμενο, αφού επωμίζεται διαρκώς το φαινόμενο της κυβέρνησης και της αντιπολίτευσης σημειώνει η Α.Διαμαντοπούλου, μιλώντας στο Βήμα της Παρασκευής. Η Ελληνίδα επίτροπος μιλά για τη ΝΔ, αλλά και για τον φεμινισμό.
30
Το ΠΑΣΟΚ είναι ένα ανεπανάληπτο φαινόμενο, δεδομένου ότι επωμίζεται διαρκώς το φαινόμενο της κυβέρνησης και της αντιπολίτευσης σημειώνει η Αννα Διαμαντοπούλου, μιλώντας στο Βήμα της Παρασκευής. Η Ελληνίδα επίτροπος μιλά για την πολιτική της ΝΔ, αλλά και τον φεμινισμό.
Η επίτροπος σημειώνει ότι τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ χάνουν συνήθως την ψυχραιμία τους όταν βλέπουν τη Νέα Δημοκρατία να αντιγράφει την πολιτική τους. «Βλέπουμε τη ΝΔ να πασοκίζει επιτυχώς και φοβούμαστε μήπως μας υποκλέψει το λαϊκό μας προφίλ. Βεβαίως όλα αυτά είναι αστειότητες.»
Αναφερόμενη στην πρόσφατη ρήση του πρωθυπουργού περί επιτυχιών στο εξωτερικό και αποτυχιών στο εσωτερικό της χώρας, η Αννα Διαμαντοπούλου υπενθυμίζει ότι υπάρχει διεθνής αναγνώριση της Ελλάδας, λόγω της άψογης διαχείρισης της προεδρίας, η οποία όμως έχει ως αφετηρία τις επιτυχίες στο εσωτερικό μέτωπο.
«Ξεκίνησε από τη βελτίωση της οικονομίας, συνεχίστηκε με τη διοργάνωση και τη διεξαγωγή των Ολυμπιακών Αγώνων […] Όλα όμως τα παραπάνω δεν είναι τυχαία γεγονότα δημόσιων σχέσεων, είναι η αντανάκλαση σημαντικών αλλαγών και βελτιώσεων στο εσωτερικό της χώρας, στους θεσμούς αλλά και στους ανθρώπους.»
Σχολιάζοντας τις πρόσφατες αναφορές του ξένου Τύπου στο πρόσωπό της -«βαρετή φεμινίστρια» την χαρακτήρισαν οι Βρετανοί- η Ελληνίδα επίτροπος ξεκαθαρίζει:
«Υπήρξα φεμινίστρια και συνεχίζω να είμαι, αλλά πιστεύω ότι ποτέ δεν υπήρξα ακραία. Απορρίπτω όμως τον χαρακτηρισμό μεγάλη αδελφή, γιατί δεν αφορά ούτε εμένα ούτε τον φεμινισμό.»
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Συναγερμός στη Γαλλία, ο Εμπαπέ αποχώρησε τραυματίας και έβαλε πάγο στο πόδι (vids)
- Volkswagen: Εγκρίθηκαν μέτρα εξυγίανσης χωρίς, προς το παρόν, απολύσεις και κλείσιμο εργοστασίων
- Γαλλία-Μαρόκο 2-0: Οι «μάγοι» της Γαλλίας πήραν το πρώτο εισιτήριο για τους «4» (vid)
- Στα «ΝΕΑ» της Παρασκευής: Ανάβει πράσινο φως για τις αντιδημαρχίες
- Ερντογάν: Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις σε KAAN και F-35 μετά τη συνάντηση με τον Τραμπ
- Η αναζωπύρωση της έντασης ανάμεσα σε ΗΠΑ και Ιράν βάζει «φωτιά» στο πετρέλαιο και στα επιτόκια
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 10.07.2026]
- Γιορτή σήμερα 10 Ιουλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 10.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/mindaugas-vitkus-ju-dVR1jkmE-unsplash-315x220.jpg)






























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442