Ο αντ’ αυτού ή αλλιώς εθνικός κοριός Λαλάει και το παίζει αδικημένος και στοχοποιημένος. Ο χαχανούλης δεν θα τον ρωτήσει αλλά το in, όσες Slapp αγωγές και αν του ρίξει, το Κράτος Δικαίου θα στηρίξει
«Ναι» λένε οι Τσέχοι στην ένταξη της χώρας τους στην ΕΕ
Στις κάλπες προσήλθαν την Παρασκευή οι Τσέχοι, προκειμένου να επικυρώσουν την ένταξη της χώρας τους στην ΕΕ. Κατά την πρώτη ημέρα του δημοψηφίσματος -η ψηφοφορία θα συνεχιστεί το Σάββατο- υπέρ της ένταξης ψήφισε η πλειονότητα όσων προσήλθαν στις κάλπες.
Στις κάλπες προσήλθαν την Παρασκευή οι Τσέχοι, προκειμένου να επικυρώσουν την ένταξη της χώρας τους στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Κατά την πρώτη ημέρα του δημοψηφίσματος -η ψηφοφορία θα συνεχιστεί το Σάββατο- τα «ναι» υπερίσχυσαν.
Παρά τα υψηλά ποσοστά των «ναι», υπάρχουν και ορισμένοι που εκφράζουν ανησυχία ότι είναι πολύ νωρίς για το πρώην κομμουνιστικό κράτος, που χωρίσθηκε από την Σλοβακία το 1993, να ενταχθεί στη διευρυμένη αγορά. Αλλοι πιστεύουν ότι η τσέχικη οικονομία θα επιβαρυνθεί παρά θα ωφεληθεί εξαιτίας του γραφειοκρατικού μηχανισμού των Βρυξελλών.
Πάντως, σύμφωνα με exit poll που παρουσίασε η τσεχική κυβέρνηση, το «ναι» θα πάρει το 84% των ψήφων.
Νωρίτερα την Παρασκευή, ο Τσέχος πρωθυπουργός Βλαντιμίρ Σπίντλα ζήτησε από τους πολίτες της χώρας του να επικυρώσουν την ένταξη λέγοντας ότι κάτι τέτοιο θα βάλει το ιστορικό τέλος στους διχασμούς της ψυχροπολεμικής περιόδου.
Η ψηφοφορία θα συνεχιστεί το Σάββατο, δεύτερη ημέρα του δημοψηφίσματος.
Αυτό το καλοκαίρι, ο θρυλικός Αρσέν Λουπέν γυρίζει την Αττική και όλη την Ελλάδα με μια θεατρική παράσταση για όλη την οικογένεια, όπου το τέλος το αποφασίζεις εσύ!