Το ΟΑΚΑ δεν θα είναι έτοιμο 50 ημέρες πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες καταγγέλλει η ΝΔ
Οι εργασίες στο Ολυμπιακό Στάδιο δεν θα έχουν ολοκληρωθεί 50 ημέρες πριν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες κατήγγειλε ο βουλευτής της ΝΔ Μ.Κεφαλογιάννης, επικαλούμενος απόφαση του ΣΕΓΑΣ, που επέστρεψε ευρωπαϊκή διοργάνωση, η οποία θα διεξαγόταν στο ΟΑΚΑ.
Οι εργασίες στο Ολυμπιακό Στάδιο δεν θα έχουν ολοκληρωθεί 50 ημέρες πριν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες κατήγγειλε ο βουλευτής της ΝΔ Μανώλης Κεφαλογιάννης, επικαλούμενος απόφαση του ΣΕΓΑΣ, που επέστρεψε ευρωπαϊκή διοργάνωση, η οποία θα διεξαγόταν στο ΟΑΚΑ.
Συγκεκριμένα, ο συντονιστής της ΟΔΕ Μορφωτικών Υποθέσεων της ΝΔ δήλωσε ότι «με απόφαση του ΣΕΓΑΣ επεστράφη στην Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία η διοργάνωση του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου Στίβου, που επρόκειτο να διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ στις 19 – 20 Ιουνίου 2004, 50 ημέρες πριν από τη έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων, διότι το Στάδιο δεν θα είναι έτοιμο, λόγω προετοιμασίας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, κατά δήλωση του αρμόδιου υφυπουργού Αθλητισμού».
Ο Μ.Κεφαλογιάννης υποστήριξε ότι η κυβέρνηση ομολογεί όσα η αντιπολίτευση καταγγέλλει για χρόνια στη Βουλή σχετικά με την Ολυμπιακή προετοιμασία, και επισήμανε ότι «η Ελλάδα κινδυνεύει να εκτεθεί διεθνώς, διότι λόγω της ανικανότητας των κυβερνητικών παραγόντων, οι αθλητικές εγκαταστάσεις και τα έργα υποδομής που απαιτούνται για την ομαλή τέλεση των Αγώνων του 2004 δεν θα παραδοθούν έγκαιρα, ώστε να δοκιμασθούν με την τέλεση πραγματικών Αγώνων, όπως το Ευρωπαϊκό Κύπελλο Στίβου».
Παράλληλα, κάλεσε την κυβέρνηση «να αναλογισθεί επί τέλους τις ευθύνες της, και να εγκαταλείψει τον στρουθοκαμηλισμό και την εξυπηρέτηση των συμφερόντων των ολίγων εργολάβων, επιχειρηματιών και ιδιοκτητών ΜΜΕ που τη στηρίζουν και τη διατηρούν στην εξουσία», καθώς και «να εκπονήσει και να καταθέσει στη Βουλή σχέδιο έκτακτης ανάγκης για την ολοκλήρωση των απολύτως απαραίτητων έργων και προμηθειών για την πραγματοποίηση των Αγώνων του 2004».
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων