Αρνητικά τα αποτελέσματα για τον ιό της άτυπης πνευμονίας σε ασθενή στο «Γ.Γεννηματάς»
Αρνητικά ήταν τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων στις οποίες υπεβλήθη γυναίκα ασιατικής καταγωγής, που εισήχθη την Παρασκευή στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο της Αθήνας, καθώς παρουσίασε συμπτώματα της άτυπης πνευμονίας.
Αρνητικά ήταν τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων στις οποίες υπεβλήθη γυναίκα ασιατικής καταγωγής, που εισήχθη στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο της Αθήνας, καθώς παρουσίασε συμπτώματα της άτυπης πνευμονίας.
Συγκεκριμένα, το βράδυ της Παρασκευής, η γυναίκα, ασιατικής καταγωγής, η οποία έφθασε με πτήση από το Λονδίνο στην Αθήνα, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Αθήνας με υψηλό πυρετό. Οι γιατροί την υπέβαλαν σε εργαστηριακές εξετάσεις, τα αποτελέσματα ωστόσο ήταν αρνητικά.
Εν τω μεταξύ, συναγερμός σήμανε και στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας, όπου μεταφέρθηκε ασθενής, ο οποίος παρουσίαζε υψηλό πυρετό και βήχα, όμως οι εξετάσεις έδειξαν ότι πάσχει από ουρολοίμωξη.
Το «Τάμα» μια θεατρική εμπειρία που υπόσχεται να συγκινήσει και να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να την απολαύσει για λίγες παραστάσεις στο Σύγχρονο Θέατρο.