Σχετική βελτίωση του καιρού το Σάββατο, νέα επιδείνωση από την Κυριακή
Αστατος θα είναι ο καιρός το επόμενο διήμερο, σύμφωνα με τις προβλέψεις της ΕΜΥ. Η σχετική βελτίωση το Σαββάτου ακολουθείται από νέα επιδείνωση την Κυριακή με βροχές και ισχυρές καταιγίδες, ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση.
Αστατος θα είναι ο καιρός το επόμενο διήμερο, σύμφωνα με τις προβλέψεις της ΕΜΥ. Η σχετική βελτίωση το Σαββάτου ακολουθείται από νέα επιδείνωση την Κυριακή με βροχές και ισχυρές καταιγίδες, ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση.
Σύμφωνα με τις προβλέψεις της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, ο καιρός θα διατηρηθεί άστατος κατά περιόδους νεφελώδης, με σποραδικές βροχές και καταιγίδες με ενδιάμεσα διαστήματα ηλιοφάνειας.
Για την Κυριακή προβλέπονται βροχές και καταιγίδες -κατά τόπους ισχυρές- σε όλη την Ελλάδα, η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση και οι άνεμοι θα στραφούν σε βοριάδες φθάνοντας κατά τόπους τα 7 μποφόρ.
Το φθινοπωρινό σκηνικό θα διατηρηθεί και τη Δευτέρα -με εξάιρεση τη δυτική Ελλάδα- αλλά σταδιακά τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν. Η θερμοκρασία, όμως, θα διατηρηθεί σε χαμηλά για την εποχή επίπεδα.
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων