Προθεσμία για να απολογηθεί την Τρίτη έλαβε ο Μιχάλης Κασσίμης
Προθεσμία για να απολογηθεί την προσεχή Τρίτη ζήτησε και έλαβε το πρωί της Πέμπτης από τον εφέτη ανακριτή Λεωνίδα Ζερβομπεάκο ο Μιχάλης Κασσίμης, ο οποίος αντιμετωπίζει κατηγορία για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση 1η Μάη.
Προθεσμία για να απολογηθεί την προσεχή Τρίτη ζήτησε και έλαβε το πρωί της Πέμπτης από τον εφέτη ανακριτή Λεωνίδα Ζερβομπεάκο ο Μιχάλης Κασσίμης, ο οποίος αντιμετωπίζει κατηγορία για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση 1η Μάη.
Ο Μιχάλης Κασσίμης, αδελφός του φερόμενου ως ιδρυτή του ΕΛΑ Χρήστου Κασσίμη, κατηγορείται ότι συμμετείχε στην απόπειρα δολοφονίας εναντίον του πρώην προέδρου της ΓΣΕΕ, Γιώργου Ραφτόπουλου, τον Ιούνιο του 1987.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Μιχάλης Κασσίμης θα απολογηθεί με υπόμνημα, στο οποίο θα αρνείται τις κατηγορίες και θα επικαλείται άλλοθι για την ημέρα που έλαβε χώρα η επίθεση σε βάρος του κ. Ραφτόπουλου.
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).