Τουλάχιστον 30 τραυματίες από επίθεση αυτοκτονίας στη Νετάνια του βόρειου Ισραήλ
Τουλάχιστον 30 άτομα τραυματίστηκαν κατά την επίθεση αυτοκτονίας που πραγματοποίησε το μεσημέρι της Κυριακής Παλαιστίνιος βομβιστής έξω από καφετέρια της παραθαλάσσιας πόλης Νετάνια στο βόρειο Ισραήλ. Επί τόπου δυνάμεις της αστυνομίας και ασθενοφόρα.
Τουλάχιστον 30 άτομα τραυματίστηκαν κατά την επίθεση αυτοκτονίας που πραγματοποίησε το μεσημέρι της Κυριακής Παλαιστίνιος βομβιστής έξω από καφετέρια της παραθαλάσσιας πόλης Νετάνια στο βόρειο Ισραήλ.
Η έκρηξη σημειώθηκε έξω από την καφετέρια «London» στην κεντρική πλατεία της Νετάνια, η οποία βρίσκεται σε κοντινή απόταση από την παραλία. Επί τόπου έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας, καθώς και ασθενοφόρα.
Βάσει των όσων μεταδίδει ανταποκριτής του Sky News από το Τελ Αβίβ, έξι εκ των τραυματιών νοσηλεύονται σε ιδιαίτερα κρίσιμη κατάσταση, ενώ την ευθύνη για την επίθεση αυτοκτονίας ανέλαβε η εξτρεμιστική οργάνωση Ισλαμική Τζιχάντ με τηλεφώνημά της στο Associated Press.
Το «Τάμα» μια θεατρική εμπειρία που υπόσχεται να συγκινήσει και να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να την απολαύσει για λίγες παραστάσεις στο Σύγχρονο Θέατρο.