Σε άριστο κλίμα η συνάντηση Κ.Σημίτη – Γ.Αγγελοπούλου την Πέμπτη
Συνάντηση εφ όλης της ύλης σε άριστο κλίμα είχαν την Πέμπτη, στο Μέγαρο Μαξίμου, ο πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης με την πρόεδρο του Αθήνα 2004 Γιάννα Αγγελοπούλου. Κυβέρνηση και Οργανωτική Επιτροπή λένε ότι οι ημέρες ψυχρού κλίματος έχουν παρέλθει.
Συνάντηση μίας ώρας περίπου είχαν το πρωί της Πέμπτης, στο Μέγαρο Μαξίμου, ο πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης με την πρόεδρο του Αθήνα 2004 Γιάννα Αγγελοπούλου.
Η συνάντηση, που εκκρεμούσε από την προηγούμενη συνεδρίαση της Διϋπουργικής Επιτροπής λόγω των αυξημένων υποχρεώσεων του πρωθυπουργού, πραγματοποιήθηκε σε άριστο κλίμα και ήταν εφ όλης της ύλης ενόψει και της επίσκεψης της Συντονιστικής Επιτροπής της ΔΟΕ τον ερχόμενο Απρίλιο.
Εξετάστηκαν όλα τα θέματα που βρίσκονται ψηλά αυτή την περίοδο στην ατζέντα τόσο της κυβέρνησης όσο και της Οργανωτικής Επιτροπής, όπως οι Ολυμπιακές προσαρμογές, τα έργα στις αθλητικές εγκαταστάσεις, η συνεργασία με την Τοπική Αυτοδιοίκηση και τα προβλήματα που πρέπει να αντιμετωπιστούν με ορισμένους δήμους, οι οποίοι αντιδρούν στην κατασκευή ορισμένων έργων.
Πάντως, όπως αναφέρουν πηγές από την κυβέρνηση αλλά και την Οργανωτική Επιτροπή, η σημερινή συνάντηση αλλά και η χθεσινή καλή συνεργασία της Γ.Αγγελοπούλου με τον Ευάγγελο Βενιζέλο στη Βουλή, κατά τη διάρκεια ενημέρωσης της Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων, δείχνουν ότι το ψυχρό κλίμα και οι αντιπαραθέσεις των προηγούμενων ημερών μεταξύ κυβέρνησης και Οργανωτικής Επιτροπής έχουν ξεπεραστεί.
Παράλληλα, και οι δύο πλευρές εκφράζουν την αισιοδοξία τους ότι έτσι θα πάνε τα πράγματα μέχρι την τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων.