Συνεχίζεται η μαραθώνια κατάθεση του Γρηγόρη Μιχαλόπουλου
Από τις 8:45 καταθέτει για δεύτερη ημέρα ενώπιον του εισαγγελέα Πρωτοδικών Δημήτρη Παπαγγελόπουλου ο δημοσιογράφος και εκδότης της εφημερίδας Ελεύθερη Ώρα Γρηγόρης Μιχαλόπουλος, για την υπόθεση εκβιασμών.
38
Από τις 8:45 καταθέτει για δεύτερη ημέρα ενώπιον του εισαγγελέα Πρωτοδικών Δημήτρη Παπαγγελόπουλου ο δημοσιογράφος και εκδότης της εφημερίδας Ελεύθερη Ώρα Γρηγόρης Μιχαλόπουλος, για την υπόθεση εκβιασμών στο όνομα, ή μη, της 17 Νοέμβρη.
Σύμφωνα με πληροφορίες, σήμερα, Τετάρτη, ο κ. Μιχαλόπουλος απαντά στις κατηγορίες που υπάρχουν εις βάρος του από την οικογένεια Αγγελοπούλου και από τον επιχειρηματία Αργύρη Σαλιαρέλη. Τόσο ο Θεόδωρος και η Γιάννα Αγγελοπούλου όσο και ο κ. Σαλιαρέλης έχουν καταθέσει ότι έπεσαν θύματα εκβιασμού από τον Γρηγόρη Μιχαλόπουλο.
Στην επτάωρη χθεσινή κατάθεσή του έδωσε εξηγήσεις για τις καταγγελίες εκβιασμών που έφτασαν στον εισαγγελέα από το οικογενειακό περιβάλλον του Γιάννη Λάτση και από τον μητροπολίτη Ζακύνθου Χρυσόστομο.
Για την πρώτη περίπτωση είπε ότι ασχολήθηκε με τον Γιάννη Λάτση από δημοσιογραφικό ενδιαφέρον και εξαιτίας αυτού του ενδιαφέροντός του εξέδωσε και βιβλίο. Μάλιστα, προσέθεσε ότι προσπάθησε να περιλάβει στο βιβλίο και την άποψη της οικογένειας Λάτση, αλλά αυτό δεν κατέστη δυνατόν.
Όσο για τον κ. Χρυσόστομο ο Γρ.Μιχαλόπουλος είπε ότι τον γνώρισε σε κάποια εκκλησιαστική συνάντηση, αλλά δεν έχει καμία άλλη σχέση μαζί του.
Σε ερώτηση του εισαγγελέα πώς βρέθηκε στο σημείο της δολοφονίας του διοιηκητή της Αγροτικής Τράπεζας Μιχάλη Βρανόπουλου, ο Γρηγόρης Μιχαλόπουλος απάντησε πως επρόκειτο για τυχαία σύμπτωση, αφού το περιστατικό συνέβη απέναντι από τα γραφεία του καναλιού «Τηλετώρα».
Τέλος, δίνοντας μια εξήγηση για τις εις βάρος του καταγγελίες, ο κ. Μιχαλόπουλος τις απέδωσε σε «ενορχηστρωμένη απόπειρα εξόντωσής του» και τις χαρακτήρισε συκοφαντικές και ψευδείς.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Τουρκία: Πυροβόλησε τη νύφη της δύο φορές στο κεφάλι έπειτα από καυγά – «Την σκότωσα, καθάρισα την τιμή μου»
- Αίγιο: Μπήκε σε αποθήκη και έκανε ριφιφί σε κατάστημα με λεία 23.000 ευρώ
- Greek PM Mitsotakis Announces Cap on Consumer Loan Repayments
- Σε τροχιά οι πρώτοι ελληνικοί θερμικοί δορυφόροι – Στόχος η πρόληψη και ανίχνευση πυρκαγιών
- Η τραγική απώλεια της Άννα Νικόλ Σμιθ, η 19χρονη κόρη και ο υποστηρικτικός πατέρας
- Η Μπαρτσελόνα ψάχνεται και για τον Ντιαλό της Μονακό
- Τσίπρας: Ο Μητσοτάκης εκμεταλλεύτηκε το ψέμα περί ανταλλαγής των συντάξεων με το Μακεδονικό – Η Ιστορία είναι πεισματάρα
- Ισραηλινό δικαστήριο παρατείνει την κράτηση των δύο ακτιβιστών του Global Sumud Flotila – Ξεκίνησαν απεργία πείνας
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 03.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/evgeny-ozerov-2xvrpIwBQCU-unsplash-315x220.jpg)


















![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και τα Don’ts της εβδομάδας [03.05 – 09.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/POSTER-copy-20-315x220.jpg)


































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442