Δεν θα συμμετάσχει στη διαπραγματευτική ομάδα για το Κυπριακό ο Γλαύκος Κληρίδης
Δεν τίθεται θέμα συμμετοχής του στη διαπραγματευτική ομάδα για την επίλυση του Κυπριακού, διαβεβαίωσε ο Γλαύκος Κληρίδης, μετά την επιστροφή του από τις Βρυξέλλες. «Θα είμαι στη διάθεση του νέου προέδρου για οποιαδήποτε βοήθεια» διευκρίνισε.
Δεν τίθεται θέμα συμμετοχής του στη διαπραγματευτική ομάδα για την επίλυση του Κυπριακού, διαβεβαίωσε ο Γλαύκος Κληρίδης, μετά την επιστροφή του από τις Βρυξέλλες. «Θα είμαι στη διάθεση του νέου προέδρου για οποιαδήποτε βοήθεια» διευκρίνισε ο απερχόμενος πρόεδρος.
Όπως μετέδωσε το Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο Γλαύκος Κληρίδης σημείωσε ότι δεν μπορεί να υπάρχουν δύο κύριοι συνομιλητές από πλευράς Ελληνοκυπρίων στις διαπραγματεύσεις και ότι οι πρωτοβουλίες πλέον ανήκουν στον νέο πρόεδρο.
«Αυτός που πρέπει να ηγηθεί της ομάδας είναι αυτός που θα έχει και την ευθύνη -εφόσον βρεθεί λύση- να την υπογράψει. Αυτός δεν μπορεί να είναι άλλος από τον νέο πρόεδρο» είπε.
Ο απερχόμενος πρόεδρος επανέλαβε, πάντως, ότι είναι στη διάθεση του Τάσσου Παπαδόπουλου για οποιαδήποτε άλλη βοήθεια χρειάζεται.
Σχετικά με τις συνομιλίες και την πιθανότητα να υπάρξει λύση έως τις 28 Φεβρουαρίου, επανέλαβε την εκτίμησή του ότι ο χρόνος δεν είναι αρκετός.
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).