Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ντέρμπι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακού έβγαλε η κληρωτίδα για τους «8» του Κυπέλλου Ελλάδος

Ντέρμπι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακού έβγαλε η κληρωτίδα για τους «8» του Κυπέλλου Ελλάδος

Το ντέρμπι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακού βγήκε από την κλήρωση για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδος. Ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει το Αιγάλεω, η ΑΕΚ τον Πανιώνιο, ενώ πιο εύκολο έργο έχει ο Αρης που θα αγωνιστεί κόντρα στον Εθνικό Αστέρα.

31

Το ντέρμπι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακού βγήκε από την κλήρωση για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδος. Ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει το Αιγάλεω, η ΑΕΚ τον Πανιώνιο, ενώ πιο εύκολο έργο έχει ο Αρης που θα αγωνιστεί κόντρα στον Εθνικό Αστέρα.

Όπως ανακοίνωσε η ΕΠΟ, ο πρώτος αγώνας ΠΑΟΚ-Ολυμπιακού θα γίνει στο γήπεδο της Τούμπας στις 26 Φεβρουαρίου και ο επαναληπτικός στις 12 Μαρτίου στο γήπεδο της Ριζούπολης.

Όπως ήταν φυσικό, με σκεπτικισμό υποδέχτηκαν τα αποτελέσματα της κλήρωσης οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ. Δύσκολη χαρακτήρισε την κλήρωση ο πρόεδρος της μακεδονικής ΠΑΕ, Πέτρος Καλαφάτης.

«Η κλήρωση δεν είναι καλή για ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό. Είναι δύο δυνατά σωματεία και το ένα από τα δύο θα λείψει από το φετινό τελικό. Ελπίζω να γίνει ένα καλό ματς στην Τούμπα, χωρίς έκτροπα και να νικήσει ο καλύτερος. Για τα εισιτήρια θα το συζητήσουμε. Δική μου επιθυμία είναι οι φίλαθλοι να μετακινούνται. Αυτές τις κινήσεις κάνουμε, χωρίς εκβιασμούς, βέβαια, γιατί χωρίς φιλάθλους δεν υπάρχει ποδόσφαιρο» δήλωσε ο κ.Καλαφάτης.

Αντίθετα, με χαμόγελα δέχθηκαν την κλήρωση οι υπεύθυνοι του Αρη. Την κατάκτηση του Κυπέλλου έθεσε ως στόχο των «κιτρινόμαυρων» ο πρόεδρός του, Νίκος Τσαρούχας.

«Ο Αρης σέβεται τον Εθνικό Αστέρα. Ελπίζω να γίνουν δύο καλά παιχνίδια και οι δύο ομάδες να δικαιωθούν για την αγωνιστικότητά τους. Ο Αρης θα επιδιώξει να φτάσει στον τελικό και να πάρει το Κύπελλο». Παράλληλα, μίλησε και για τις αντιδράσεις της ομάδας του, με αφορμή τη μη τηλεοπτική μετάδοση του κυριακάτικου αγώνα πρωταθλήματος με τον Πανιώνιο.

«Ο Πανιώνιος και ο Αρης είναι ομάδες που μάχονται για την 5η θέση. Έκανε άσχημα η Εκτελεστική επιτροπή της ΕΠΑΕ που δεν έβαλε το παιχνίδι σε τηλεοπτική ώρα. Ο Αρης δεν είναι για να μπαίνει στην πάντα και πρέπει να τον σέβονται όλες οι Αρχές» τόνισε ο κ.Τσαρούχας.

Το πλήρες πρόγραμμα της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου έχει ως εξής:


5 Φεβρουαρίου
Πανιώνιος-ΑΕΚ 17.00 Νέα Σμύρνη
Παναθηναϊκός-Αιγάλεω 19.00 Α. Νικολαΐδης

19 Φεβρουαρίου
Αρης-Εθνικός Αστέρας 19.00 Χαριλάου

26 Φεβρουαρίου
ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 19.00 Τούμπας

Επαναληπτικοί:
5 Μαρτίου
Αιγάλεω-Παναθηναϊκός 17.00 Αιγάλεω
ΑΕΚ-Πανιώνιος 19.30 Ν. Γκούμας

23 Μαρτίου
Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 19.00 Ριζούπολης

19 Μαρτίου
Εθνικός Αστέρας-Αρης 19.00 Καισαριανής

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ

Sports in

Ξεκάθαρο μήνυμα του Μεντιλίμπαρ στους παίκτες: «Δεν θέλω ούτε λέξη για τελικό»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού μίλησε στους παίκτες του, θέλοντας να βάλει τέλος στους πανηγυρισμούς, ενόψει της δύσκολης ρεβάνς με την Βίλα στο Καραϊσκάκη

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024