Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Γιωτόπουλος δεν γνωρίζει τον Μιχαλόπουλο, υποστηρίζει ο Γιάννης Σερίφης

Ο Γιωτόπουλος δεν γνωρίζει τον Μιχαλόπουλο, υποστηρίζει ο Γιάννης Σερίφης

Ο Αλέξανδρος Γιωτόπουλος δεν γνωρίζει τον εκδότη Γρηγόρη Μιχαλόπουλο, υποστηρίζει ο Γιάννης Σερίφης. Επίσης, καταγγέλλει σκευωρία γύρω από το πρόσωπό του και μιλά για την Έντιθ Οικονόμου, την οποία κάποιοι έχουν «φωτογραφήσει» ως την «Αννα» της 17Ν.

28

Ο Αλέξανδρος Γιωτόπουλος δεν γνωρίζει τον εκδότη Γρηγόρη Μιχαλόπουλο, υποστηρίζει ο κατηγορηθείς για συμμετοχή στην ιστορική ηγεσία της 17 Νοέμβρη Γιάννης Σερίφης, ένα μήνα μετά την αποφυλάκισή του, σε συνέντευξή του στην Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία.

«Με τον Γιωτόπουλο μίλησα λίγο. Μου είπε ότι δεν έχει καμία σχέση, ενώ για όσα ακούσθηκαν περί γνωριμίας του με τον Μιχαλόπουλο και άλλους δημοσιογράφους, μου το αρνήθηκε εντελώς. Μάλιστα, μου είπε ότι αν είχε πάρει βιβλία από τον Μιχαλόπουλο, θα τα είχαν βρει», σημείωνει.

Επίσης, μιλά για την Έντιθ Οικονόμου, την οποία κάποιοι έχουν «φωτογραφήσει» ως την «Αννα» της 17Ν.

«Δεν γνωρίζω, ούτε είχα ποτέ σχέσεις με καμία Αννα. Είδα δημοσιευμένη φωτογραφία της Εντιθ Οικονόμου, μιας Γερμανίδας παντρεμένης με Ελληνα. Η γυναίκα αυτή είχε συλληφθεί και βασανισθεί επί χούντας για μία προκήρυξη. Η ίδια δεν είχε σχέση με κινήματα και οργανώσεις. Ηταν συναισθηματικά αντίθετη στη δικτατορία. Ποτέ δεν χρησιμοποίησε άλλο όνομα. Την είχα γνωρίσει στο πλαίσιο του αντιδικτατορικού αγώνα και δεν την ξαναείδα έκτοτε», λέει σχετικά.

Ο Γ.Σερίφης αρνείται για μία ακόμη φορά κάθε σχέση «με οργανώσεις ατομικής βίας» και κάνει λόγο για προειλημμένες αποφάσεις. «Απορρίπτω κάθε εξουσιαστική βία, και αυτών που την κρατούν με τα όπλα, δηλαδή την κατασταλτική βία, αλλά και όσων θέλουν να την πάρουν με τα όπλα και να την κρατήσουν με τους ίδιους μηχανισμούς και μεθόδους», τονίζει.

Ο γνωστός συνδικαλιστής απαντά στους διώκτες του με έντονο ύφος, λέγοντας: « Δεν θα τους περάσει. Με τις συνεχιζόμενες σκευωρίες κάνουν τζάμπα κόπο και θεατρινισμούς. Θα συνεχίσω να συμμετέχω ασυμβίβαστος στους ταξικούς, κοινωνικούς αγώνες».

Τέλος, μιλά για τις ειδικές συνθήκες κράτησης των κατηγορουμένων για την υπόθεση της τρομοκρατίας, επισημαίνοντας πως «οι άθλιες συνθήκες αποσκοπούν στην εξόντωση και κατατρομοκράτηση των κρατουμένων ώστε να ανταποκριθούν σε ό,τι τους ζητήσουν και να επιβεβαιώσουν το έργο και τα σενάρια που παρουσιάζουν».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Στρέφεται στη Δικαιοσύνη η Μπαρτσελόνα για το γκολ-φάντασμα κόντρα στη Ρεάλ (vid)

Αποφασισμένη να το φτάσει στα άκρα η Μπαρτσελόνα για το γκολ του Λαμίν Γιαμάλ που δεν μέτρησε ποτέ αν και είναι φανερό πως η μπάλα πέρασε την γραμμή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024