Εκτοξεύει απειλές ο αντ’ αυτού, μποξέρ της φακής και ζητά έξοδο διαφυγής. Ο «λύκος» που κατάφερε με την προστασία στρατού να σκίσει με το νύχι ένα t-shirt… ας χαλαρώσει και ας μείνει στις Slapp αγωγές μην καταλήξει να σκίσει κάνα καλσόν
Η πολιτική μας στο Κυπριακό είναι διαφορετική, διαψεύδει ο Γκιουλ τον Ντενκτάς
Η στάση της τουρκικής κυβέρνησης στο Κυπριακό είναι διαφορετική από εκείνη των προηγούμενων κυβερνήσεων, σχολίασε ο Τούρκος πρωθυπουργός Αμπντουλάχ Γκιουλ τις δηλώσεις Ντενκτάς στην εφημερίδα Hurriyet, όπου έλεγε ότι δεν βλέπει καμία αλλαγή.
Η στάση της τουρκικής κυβέρνησης στο Κυπριακό είναι διαφορετική από εκείνη των προηγούμενων κυβερνήσεων, σχολίασε ο Τούρκος πρωθυπουργός Αμπντουλάχ Γκιουλ τις δηλώσεις Ντενκτάς στην εφημερίδα Hurriyet, όπου έλεγε ότι δεν βλέπει καμία αλλαγή πολιτικής.
«Η στάση της κυβέρνησής μας είναι ότι η μη επίλυση δεν αποτελεί λύση […] Υπάρχει δυστυχώς στη διεθνή κοινή γνώμη η εντύπωση ότι οι Τούρκοι θεωρούν τη μη λύση ως λύση. Η πρόθεσή μας είναι να καταβάλουμε ειλικρινείς προσπάθειες για να βρεθεί ένα σημείο που θα ικανοποιεί και τις δύο πλευρές», τόνισε ο κ. Γκιουλ, μιλώντας στην Ένωση Βιομηχάνων (TUSIAD) της χώρας του.
«Ελπίζω ότι το θέμα αυτό θα λυθεί με έναν ικανοποιητικό τρόπο την 28η Φεβρουαρίου. Καταβάλουμε μεγάλες προσπάθειες, αλλά και η άλλη πλευρά πρέπει να κάνει το ίδιο», προσέθεσε ο Τούρκος πρωθυπουργός.
Μετά τη διαδικασία υποβολής των Μηχανογραφικών, θα «ανοίξει» ο δρόμος για την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής βάζοντας τέλος στην αγωνία των συνολικά 89.032 υποψηφίων που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές
Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από μια ΕΔΕ που διετάχθη άρον - άρον μετά τη δημοσιοποίηση και την πολιτική ανάδειξη του περιστατικού, για να αποφύγει την ανάληψη σοβαρής πολιτικής ευθύνης της, λέει το ΠΑΣΟΚ
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59