Επίθεση Κακλαμάνη στις ΗΠΑ για το έγγραφο στην ιστοσελίδα του Στέιτ Ντιπάρτμεντ
Σφοδρή επίθεση κατά των ΗΠΑ εξαπέλυσε την Κυριακή ο πρόεδρος της Βουλής, Απ.Κακλαμάνης, με αφορμή έγγραφο στην ιστοσελίδα του Στέιτ Ντιπάρτμεντ που ανέφερε ότι δεν έχει εκλείψει ο κίνδυνος τρομοκρατικών επιθέσεων στην Ελλάδα.
31
Σφοδρή επίθεση κατά των ΗΠΑ εξαπέλυσε την Κυριακή ο πρόεδρος της Βουλής, Απ.Κακλαμάνης, με αφορμή έγγραφο στην ιστοσελίδα του Στέιτ Ντιπάρτμεντ που ανέφερε ότι δεν έχει εκλείψει ο κίνδυνος τρομοκρατικών επιθέσεων στην Ελλάδα.
«Η 17Ν έχει εξαρθρωθεί και είναι απαράδεκτο να εμφανίζεται η χώρα μας μέσα από τις αγγελίες του αμερικανικού ΥΠΕΞ ότι είναι έρμαιο της τρομοκρατίας, κάτι που δεν υπήρξε ποτέ» τόνισε ο πρόεδρος της Βουλής.
Ο κ. Κακλαμάνης έκανε ακόμη λόγο για προσβολή και εκβιασμό της χώρας μας και επικρότησε την ενέργεια του υπουργού Εξωτερικών να διαμαρτυρηθεί στον Αμερικανό πρέσβη, Τόμας Μίλερ, για αυτή την απαράδεκτη, όπως τόνισε, μεθόδευση.
«Εάν οι φίλοι μας οι Αμερικανοί θέλουν συνεργασία πράγματι για το στόχο εναντίον της τρομοκρατίας πρέπει να αντιμετωπίζουν ισότιμα την Ελλάδα, ισότιμα την Ευρώπη, ισότιμα την ΕΕ» είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Βουλής.
«Πέρασαν οι εποχές των εκβιασμών που μπορούσαν ενώπιον του αντίπαλου δέους του Σοβιετικού μπλοκ, να σύρεται η Ευρώπη σε επιλογές που περισσότερο χάσμα άνοιγαν και την ισορροπία του τρόμου συντηρούσαν» κατέληξε ο κ.Κακλαμάνης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΜΠΕ
- Στελέχη των Big Tech «φεύγουν» και ιδρύουν startups
- Η Γερμανία ζητά ενίσχυση της ευρωπαϊκής άμυνας
- Το υπουργείο Εσωτερικών των ΗΠΑ παρέδωσε 26 αρχαία αντικείμενα που κατασχέθηκαν και επαναπατρίστηκαν
- «Εκκλησία με καζίνο» – Πώς βλέπει ο Μπάφετ σήμερα τις αγορές
- Συρία: Η κρατική τηλεόραση επιβεβαιώνει βομβαρδισμούς της Ιορδανίας εναντίον «αποθηκών ναρκωτικών και όπλων»
- Η Ιορδανία βομβάρδισε περιοχές στην επαρχία Σουέιντα στη Συρία
- Πόλεμος στο Σουδάν: Επιδρομή drone κοντά στη Χαρτούμ, 5 νεκροί
- Το YouTube ως εκπαιδευτικό εργαλείο για τους εφήβους
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 03.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/evgeny-ozerov-2xvrpIwBQCU-unsplash-315x220.jpg)




















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442