Δευτέρα 06 Ιουλίου 2026
weather-icon 31o
Στο ΣτΕ για επεξεργασία τα Προεδρικά Διατάγματα για την ίδρυση ΑΕΙ και ΤΕΙ

Στο ΣτΕ για επεξεργασία τα Προεδρικά Διατάγματα για την ίδρυση ΑΕΙ και ΤΕΙ

Κατατέθηκαν στο Συμβούλιο της Επικρατείας για νομοπαρασκευαστική επεξεργασία τα δύο νέα σχέδια Προεδρικών Διαταγμάτων, τα οποία προβλέπουν την ίδρυση δύο νέων ΑΕΙ (Κοζάνη και Λαμία) και ενός ΤΕΙ (Αργοστόλι).

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του in.gr στην Google

43

Κατατέθηκαν στο Συμβούλιο της Επικρατείας για νομοπαρασκευαστική επεξεργασία τα δύο νέα σχέδια Προεδρικών Διαταγμάτων, τα οποία προβλέπουν την ίδρυση δύο νέων ΑΕΙ και ενός ΤΕΙ, όπως είχε ανακοινώσει τον περασμένο Οκτώβριο ο υπουργός Παιδείας Π.Ευθυμίου.

Συγκεκριμένα, τα δύο νέα ΑΕΙ ιδρύονται στη Δυτική Μακεδονία με έδρα την Κοζάνη και στη Στερεά Ελλάδα με έδρα τη Λαμία, ενώ ιδρύεται στις Ιονίους Νήσους με έδρα το Αργοστόλι της Κεφαλονιάς νέο ΤΕΙ.

Επιπλέον, οι έδρες των σχολών και τμημάτων των τριών εκπαιδευτικών ιδρυμάτων που θα ιδρυθούν μπορεί να είναι και σε άλλες πόλεις της Μακεδονίας και Στερεάς Ελλάδας.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ

Σχόλια
Γράψτε το σχόλιό σας
0 /50
0 /2000

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθήκη του in.gr στην Google

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: [email protected], Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 06 Ιουλίου 2026
Cookies