Ο αντ’ αυτού ή αλλιώς εθνικός κοριός Λαλάει και το παίζει αδικημένος και στοχοποιημένος. Ο χαχανούλης δεν θα τον ρωτήσει αλλά το in, όσες Slapp αγωγές και αν του ρίξει, το Κράτος Δικαίου θα στηρίξει
Αρχίζουν την Τετάρτη οι απ ευθείας συνομιλίες για το Κυπριακό
Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο Κυπριακό, καθώς ο Ραούφ Ντενκτάς ανακοίνωσε την επανέναρξη των απ ευθείας συνομιλιών. Η πρώτη συνάντηση του Γλαύκου Κληρίδη και του κατοχικού ηγέτη θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη.
Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο Κυπριακό καθώς, όπως μετέδωσαν το βράδυ της Δευτέρας τα τουρκοκυπριακά μέσα ενημέρωσης, ο Ραούφ Ντενκτάς ανακοίνωσε την επανέναρξη των απ ευθείας συνομιλιών.
Ο ίδιος δήλωσε, μάλιστα, ότι η πρώτη συνάντηση του Γλαύκου Κληρίδη και του Ραούφ Ντενκτάς θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη σε γεύμα εργασίας που θα παραθέσει ο ειδικός σύμβουλος του ΓΓ του ΟΗΕ για το Κυπριακό Αλβαρο ντε Σότο στις εγκαταστάσεις των Ηνωμένων Εθνών στο αδρανοποιημένο αεροδρόμιο Λευκωσίας.
Η εξέλιξη αυτή σημειώθηκε μετά τη συνάντηση του Αλβαρο ντε Σότο με το Ραούφ Ντενκτάς το βράδυ της Δευτέρας στην κατεχόμενη Λευκωσία.
Προηγουμένως, ο ειδικός σύμβουλος του ΓΓ του ΟΗΕ για το Κυπριακό είχε υποβάλει εισήγηση για επανέναρξη των συνομιλιών στον πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Γλαύκο Κληρίδη.
Πάντως, στις δηλώσεις του ο Ρ.Ντενκτάς δήλωσε ότι το ψευδοκράτος πιθανόν να καταλήξει σε επαρχία των Ελληνοκυπρίων, αν αποδεχθεί να υπογράψει το σχέδιο Ανάν στη σημερινή του μορφή και υποστήριξε ότι η επανεγκατάσταση Ελληνοκυπρίων στην υπό τουρκικό έλεγχο περιοχή σημαίνει επιστροφή όλων των Ελληνοκυπρίων στις περιουσίες τους, στο τέλος του προτεινόμενου μορατόριουμ.
Με το σχέδιο, είπε, θα επιστρέψουν 50.000 έως 60.000 Ελληνοκύπριοι και αυτό θα οδηγήσει σε προσφυγοποίηση 100.000 έως 120.000 Τουρκοκυπρίων.
Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από μια ΕΔΕ που διετάχθη άρον - άρον μετά τη δημοσιοποίηση και την πολιτική ανάδειξη του περιστατικού, για να αποφύγει την ανάληψη σοβαρής πολιτικής ευθύνης της, λέει το ΠΑΣΟΚ
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου