Εκτοξεύει απειλές ο αντ’ αυτού, μποξέρ της φακής και ζητά έξοδο διαφυγής. Ο «λύκος» που κατάφερε με την προστασία στρατού να σκίσει με το νύχι ένα t-shirt… ας χαλαρώσει και ας μείνει στις Slapp αγωγές μην καταλήξει να σκίσει κάνα καλσόν
Εννέα ακόμη νεκρούς λαθρομετανάστες εντόπισε το Λιμενικό ανοικτά της Ευβοίας
Τα πτώματα εννέα ακόμη λαθρομεταναστών περισυνέλεξαν σκάφη του Λιμενικού στη θαλάσσια περιοχή της Ευβοίας, όπου την Παρασκευή αποβιβάσθηκαν από το ξύλινο καΐκι που προσάραξε λόγω θαλασσοταραχής, 28 Αφγανοί και Κούρδοι λαθρομετανάστες.
Θλιβερό είναι το αποτέλεσμα των μέχρι τώρα ερευνών του Λιμενικού Σώματος στη θαλάσσια περιοχή της Χιλιαδούς Εύβοιας, όπου την Παρασκευή αποβιβάσθηκαν από το ξύλινο καΐκι που προσάραξε λόγω θαλασσοταραχής, 28 Αφγανοί και Κούρδοι λαθρομετανάστες.
Χθες, Σάββατο, σκάφος του Λιμενικού που συμμετείχε στις έρευνες περισυνέλεξε στη θαλάσσια περιοχή Μετόχι Εύβοιας το πτώμα ενός ακόμα Αφγανού λαθρομετανάστη, 40 περίπου χρόνων, ο οποίος, σύμφωνα με μαρτυρίες των διασωθέντων, επέβαινε στο μοιραίο καΐκι, που προερχόταν από τη Σμύρνη.
Όμως και σήμερα το πρωί σκάφος του Λιμενικού Σώματος που ερευνούσε τον κόλπο της Χιλιαδούς περισυνέλεξε με τη βοήθεια βατραχανθρώπων 8 πτώματα αγνώστων λοιπών στοιχείων.
Οι εννέα σοροί θα μεταφερθούν αύριο στο νεκροτομείο Αθηνών για νεκροψία.
Την Πέμπτη, είχαν εντοπιστεί τέσσερις νεκροί έπειτα από δύο ξεχωριστά ναυάγια σκαφών, που μετέφεραν λαθρομετανάστες, στο Μαντούδι και τη Χιλιαδού της Εύβοιας.
Εν τω μεταξύ, με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και διάσωση τυχόν άλλων λαθρομεταναστών, ενώ σήμερα στη θαλάσσια περιοχή της Κω εντοπίσθηκε επτάμετρο καΐκι, στο οποίο επέβαιναν πέντε λαθρομετανάστες.
Το σκάφος παρέλαβε η τουρκική Ακτοφυλακή, που ειδοποιήθηκε από το σκάφος του Λιμενικού.
Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από μια ΕΔΕ που διετάχθη άρον - άρον μετά τη δημοσιοποίηση και την πολιτική ανάδειξη του περιστατικού, για να αποφύγει την ανάληψη σοβαρής πολιτικής ευθύνης της, λέει το ΠΑΣΟΚ
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου