Σαρανταοκτάωρη απεργία των νοσοκομειακών ιατρών
Αθήνα: Με προσωπικό ασφαλείας θα λειτουργήσουν την Πέμπτη και την Παρασκευή τα δημόσια νοσοκομεία όλης της χώρας, εξαιτίας της 48ωρης απεργίας που κήρυξαν οι ιατροί του Εθνικού Συστήματος Υγείας.
Αθήνα: Με προσωπικό ασφαλείας θα λειτουργήσουν την Πέμπτη και την Παρασκευή τα δημόσια νοσοκομεία όλης της χώρας, εξαιτίας της 48ωρης απεργίας που κήρυξαν οι ιατροί του Εθνικού Συστήματος Υγείας.
Κατά τη διάρκεια της διήμερης απεργίας θα εξυπηρετούνται μόνο τα έκτακτα και επείγοντα περιστατικά και αναμένεται ταλαιπωρία των ασθενών.
Οι νοσοκομειακοί ιατροί διεκδικούν αύξηση των δαπανών για την υγεία στον προϋπολογισμό του 2003, ώστε να γίνουν επιπλέον προσλήψεις, να αρχίσει άμεσα ο διάλογος για το νέο ιατρικό μισθολόγιο και να τους δοθεί το επίδομα των 176 ευρώ που δίνεται σε όλους τους δημοσίους υπαλλήλους.
Πηγή: ΑΠΕ
health.in.gr
- Κακουργηματική δίωξη για ψευδή δήλωση πατρότητας βρέφους – Χειροπέδες σε 48χρονο δικηγόρο και 20χρονη αλλοδαπή
- LIVE: ΟΦΗ – Λεβαδειακός
- Super League 2: Υποβιβασμός για την Καβάλα (3-1, vid) – Σώθηκαν ΠΑΟΚ Β’ και Νέστος Χρυσούπολης (1-1)
- Καστοριά: Εξαπάτησαν τηλεφωνικά 93χρονη και απέσπασαν χρυσές λίρες και μετρητά
- Η σέλφι και τα… χαμόγελα του Νίκου Ανδρουλάκη με τον Πέδρο Σάντσεθ στη Βαρκελώνη
- Μεγάλη φωτιά στην Ακράτα – Ήχησε το 112 για εκκένωση στην Άνω Πορόβιτσα
- Θεσσαλονίκη: Σε κλίμα συγκίνησης το τελευταίο αντίο στον επιζώντα του Άουσβιτς, Χάιντς Κούνιο
- Ολυμπιακός: Όσα «είπε» ο Μεντιλιμπαρ με την αποστολή…
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 18.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/daniel-olah-enaFJelpNxY-unsplash-1-315x220.jpg)
























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442