Εκτοξεύει απειλές ο αντ’ αυτού, μποξέρ της φακής και ζητά έξοδο διαφυγής. Ο «λύκος» που κατάφερε με την προστασία στρατού να σκίσει με το νύχι ένα t-shirt… ας χαλαρώσει και ας μείνει στις Slapp αγωγές μην καταλήξει να σκίσει κάνα καλσόν
Βάσει του Σωφρονιστικού Κώδικα οι συνθήκες κράτησης των μελών της 17Ν, λέει ο Πετσάλνικος
Σύμφωνες με τον Σωφρονιστικό Κώδικα είναι σύμφωνα με τον υπουργό Δικαιοσύνης οι συνθήκες κράτησης των κατηγορουμένων για συμμετοχή στη 17Ν. «Δεν υπάρχει για κανέναν ούτε ευνοϊκότερη, ούτε δυσμενέστερη μεταχείριση» δήλωσε ο κ. Πετσάλνικος.
«Οι συνθήκες κράτησης είναι οι συνθήκες που προβλέπονται κατά γράμμα από τον Σωφρονιστικό Κώδικα για όλους τους κρατούμενους» τόνισε από τη Θεσσαλονίκη ο υπουργός Δικαιοσύνης Φίλιππος Πετσάλνικος, κατά τη διάρκεια της συνάντησης δικαστικών λειτουργών των χωρών της Νοτιοανατολικής Ευρώπης.
Σχολιάζοντας τη διαμαρτυρία των κρατουμένων που κατηγορούνται για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση 17 Νοέμβρη, ο κ. Πετσάλνικος υπογράμμισε ότι «δεν υπάρχει για κανέναν ούτε ευνοϊκότερη, ούτε δυσμενέστερη μεταχείριση», ενώ αναφερόμενος στην επικείμενη δίκη, επισήμανε ότι μετά τη διαβίβαση της δικογραφίας στον εισαγγελέα εφετών θα ακολουθήσει η πρότασή του και αμέσως μετά η έκδοση του βουλεύματος.
«Η εκτίμησή μας είναι ότι μετά την ολοκλήρωση αυτής της ενδιάμεσης διαδικασίας θα καταστεί δυνατό να ξεκινήσει η δίκη» δήλωσε, επαναλαμβάνοντας ότι η δίκη μπορεί να ξεκινήσει τους πρώτους μήνες του 2003.
Στον χαιρετισμό του κατά την έναρξη της συνάντησης, ο υπουργός Δικαιοσύνης επισήμανε ότι η Ελλάδα είναι η μόνη χώρα της περιοχής, μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης και έχει υποχρέωση να μεταφέρει στα υπόλοιπα κράτη την εμπειρία της αυτή, καθώς οι αλλαγές στο ευρωπαϊκό δίκαιο επηρεάζουν όχι μόνο τις χώρες της ΕΕ, αλλά και αυτές της Νοτιοανατολικής Ευρώπης.
Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από μια ΕΔΕ που διετάχθη άρον - άρον μετά τη δημοσιοποίηση και την πολιτική ανάδειξη του περιστατικού, για να αποφύγει την ανάληψη σοβαρής πολιτικής ευθύνης της, λέει το ΠΑΣΟΚ
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου