Η Αθήνα λαμβάνει πλέον Ολυμπιακή μορφή, δηλώνει ικανοποιημένος ο Ντ.Όσβαλντ
Για σημαντική πρόοδο, ιδιαιτέρως στους τομείς των μεταφορών, των οδικών έργων και της κατασκευής αθλητικών εγκαταστάσεων, έκανε λόγο την Παρασκευή ο πρόεδρος της Συντονιστικής Επιτροπής της ΔΟΕ, τονίζοντας ότι η «Αθήνα λαμβάνει πλέον Ολυμπιακή μορφή».
Για σημαντική πρόοδο, ιδιαιτέρως στους τομείς των μεταφορών, των οδικών έργων και της κατασκευής αθλητικών εγκαταστάσεων, έκανε λόγο την Παρασκευή ο Ντένις Όσβαλντ, κλείνοντας την ένατη επίσκεψη της Συντονιστικής Επιτροπής της ΔΟΕ με τη δήλωση ότι «η Αθήνα παίρνει πλέον Ολυμπιακή μορφή».
Στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε, ο πρόεδρος της Συντονιστικής Επιτροπής της ΔΟΕ χαρακτήρισε «εξαιρετικά θετική» την πορεία της προετοιμασίας της χώρας εν όψει των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004, δίχως πάντως να κρύψει τον προβληματισμό του για τις καθυστερήσεις στο Ελληνικό, το ΟΑΚΑ και το έργο του τραμ.
Η πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής «Αθήνα 2004», Γιάννα Αγγελοπούλου – Δασκαλάκη, αναφέρθηκε με τη σειρά της στην πρόοδο που έχει επιτευχθεί μέχρι στιγμής στην προετοιμασία της Ελλάδας για την υποδοχή των Αγώνων.
Υπογράμμισε ότι η Οργανωτική Επιτροπή επικεντρώνει την προσοχή της στις λύσεις και όχι στα προβλήματα, ενώ προσέθεσε χαρακτηριστικά πως όλοι οφείλουν να λειτουργούν πάνω από προσωπικά συμφέροντα, πολιτικές σκοπιμότητες και κερδοσκοπικές νοοτροπίες.
«Αν αναλογιστεί κανείς την κατάσταση που αντιμετωπίσαμε τον Μάιο του 2000, εύκολα θα διαπιστώσει ότι έχουμε κάνει άλματα προόδου. Αυτή την πρόοδο, σε 35 λειτουργικούς τομείς που άπτονται της διοργάνωσης, παρουσιάσαμε τις τρεις ημέρες που διήρκεσε η επίσκεψη του κλιμακίου της ΔΟΕ» τόνισε η Γιάννα Αγγελοπούλου – Δασκαλάκη.
Το «Τάμα» μια θεατρική εμπειρία που υπόσχεται να συγκινήσει και να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να την απολαύσει για λίγες παραστάσεις στο Σύγχρονο Θέατρο.