Τα πρώτα χιόνια έκαναν την εμφάνισή τους στα ορεινά της Μακεδονίας
Τα πρώτα χιόνια έκαναν την Τετάρτη την εμφάνισή τους με το φως της ημέρας στα ορεινά της κεντρικής και δυτικής Μακεδονίας. Στη θεσσαλονίκη, εξαιτίας της βροχόπτωσης σημειώθηκαν δεκάδες τροχαία ατυχήματα.
Τα πρώτα χιόνια έκαναν την Τετάρτη την εμφάνισή τους με το φως της ημέρας στα ορεινά της κεντρικής και δυτικής Μακεδονίας. Έτσι, από το πρωί χιονίζει στο όρος Βέρμιο του νομού Ημαθίας καθώς και στον Γράμμο και το Βίτσι του νομού Καστοριάς.
Στα πεδινά και στα ορεινά των υπόλοιπων νομών βρέχει από χθες το βράδυ, ενώ η θερμοκρασία έχει σημειώσει σημαντική πτώση. Στη Θεσσαλονίκη δεν ξεπερνά τους 8 βαθμούς Κελσίου και στην Κοζάνη τους 3.
Στο μεταξύ εξαιτίας της βροχόπτωσης στη Θεσσαλονίκη, από το πρωί σημειώθηκαν δεκάδες τροχαία ατυχήματα και μικροσυγκρούσεις αυτοκινήτων, με τραυματισμούς και υλικές ζημιές.
Στην νέα εθνική οδό Νέων Μουδανιών, στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη, τρία επιβατικά αυτοκίνητα συγκρούστηκαν με φορτηγό με αποτέλεσμα ένα άτομο να τραυματιστεί ελαφρά. Για αρκετή ώρα ο δρόμος έμεινε κλειστός και προκλήθηκε κυκλοφοριακή συμφόρηση.
Το «Τάμα» μια θεατρική εμπειρία που υπόσχεται να συγκινήσει και να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να την απολαύσει για λίγες παραστάσεις στο Σύγχρονο Θέατρο.