Υπέκυψε στα τραύματά του ο Αλβανός που πυροβολήθηκε από ομοεθνή του στην Καλλιθέα
Υπέκυψε στα τραύματά του ο 18χρονος Τζεμάλι Σκεντίβιο, ο οποίος το βράδυ του Σαββάτου πυροβολήθηκε από ένα άτομο, πιθανότατα Αλβανό, στην Καλλιθέα. Σύμφωνα με την Αστυνομία, το επεισόδιο οφείλεται σε ξεκαθάρισμα λογιαριασμών.
Υπέκυψε στα τραύματά του ο 18χρονος Τζεμάλι Σκεντίβιο, ο οποίος το βράδυ του Σαββάτου πυροβολήθηκε από ένα άτομο, πιθανότατα Αλβανό, στην Καλλιθέα. Σύμφωνα με την Αστυνομία, το επεισόδιο οφείλεται σε ξεκαθάρισμα λογιαριασμών.
Όπως ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ., το θύμα μαζί με άλλους δύο ομοεθνείς του, διασκέδαζαν σε καφετέρια στα Πατήσια, από όπου αναχώρησαν αργότερα με αυτοκίνητο.
Όταν έφτασαν σε δρόμο της Καλλιθέας, τους πλησίασε άγνωστος ο οποίος και άνοιξε πυρ εναντίον τους, με αποτέλεσμα ο 18χρονος Αλβανός να τραυματιστεί σοβαρά.
Η Ασφάλεια Αττικής συνεχίζει τις έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη.
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).