Πυρά αγνώστου δέχθηκε μαθητής έξω από το σχολείο του σε προάστιο της Ουάσινγκτον
Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται 13χρονος μαθητής, ο οποίος δέχθηκε τη Δευτέρα πυροβολισμούς έξω από το σχολείο του σε προάστιο της Ουάσινγκτον. Αγνωστο παραμένει εάν το περιστατικό συνδέεται με τον ελεύθερο σκοπευτή που έχει σπείρει τον τρόμο στις ΗΠΑ.
51
Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται 13χρονος μαθητής, ο οποίος δέχθηκε τη Δευτέρα πυροβολισμούς έξω από το σχολείο του σε προάστιο της Ουάσινγκτον. Αγνωστο παραμένει εάν το περιστατικό συνδέεται με τον ασύλληπτο μέχρι στιγμής ελεύθερο σκοπευτή, ο οποίος την περασμένη εβδομάδα σκότωσε έξι άτομα εντός 24 ωρών, στην αμερικανική πρωτεύουσα.
Ο 13χρονος δέχθηκε δύο πυροβολισμούς, στο κεφάλι και την κοιλιακή χώρα, λίγο μετά τις 8.00 (τοπική ώρα) έξω από το Γυμνάσιο Μπέντζαμιν Τάσκερ, όπως ανακοίνωσε ο Ρ.Κλαρκ, εκπρόσωπος της αστυνομίας της κομητείας του Πρινς Τζορτζ.
Ερωτηθείς εάν το περιστατικό έχει κάποια σχέση με τους πυροβολισμούς από ελεύθερο σκοπευτή που προσφάτως στοίχισαν τη ζωή σε έξι άτομα στην Ουάσινγκτον, ο ίδιος υπογράμμισε «ότι ακόμη είναι πολύ νωρίς ακόμη για να επιβεβαίωσουμε αυτή την πιθανότητα, την οποία όμως δεν αποκλείουμε».
Στην περιοχή όπου τραματίστηκε ο μαθητής, έχουν μεταβεί αξιωματικοί των αστυνομικών Αρχών προκειμένου να διερευνήσουν το ενδεχόμενο η νέα επίθεση να αποδίδεται στον άγνωστο ένοπλο, για τη σύλληψη του οποίου η αστυνομία επιδίδεται σε ανθρωποκυνηγητό.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,Associated Press
- Το μισθολογικό χάσμα «κοστίζει» από τον πρώτο μισθό μέχρι την σύνταξη – 16% χαμηλότερες αποδοχές για τις γυναίκες
- Ο Snoopy της «Ελπίδας»: Το κουτάβι που πετάχτηκε στον Σχοινιά ονειρεύεται το παντοτινό του σπίτι
- Ο Γιώργος Αρβανίτης ξανά πίσω από την κάμερα: «Μέχρις ότου τα μάτια μου αντέχουνε και τα πόδια μου βαστάνε»
- Ελλάδα – Πορτογαλία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου
- Βενεζουέλα: Ξεκίνησαν να αποχωρούν οι διασώστες – Κοντά στους 3.000 οι νεκροί από τους σεισμούς
- Με καθυστέρηση το δρομολόγιο του Superferry στη Ραφήνα – Εγκλωβίστηκε η άγκυρα σε συρματόσχοινα
- Μαρία Κίτσου: «Μεγάλωσα κακοποιητικά και από τους δυο μου γονείς»
- Μουντιάλ 2026: Ο Εμπαπέ έχει περισσότερα γκολ σε νοκ άουτ από τρεις πρωταθλήτριες κόσμου και μια Ευρώπης!
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 05.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/trevor-mckinnon-wL3-nvcELpc-unsplash-1-315x220.jpg)






















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442