
Ατυπη συνάντηση στο Eφετείο των συνηγόρων των Γιωτόπουλου, Τέλιου και Γεωργιάδη
Συνάντηση στο Eφετείο Αθηνών είχαν τη Δευτέρα οι συνήγοροι των κατηγορούμενων για συμμετοχή στη 17Ν Αλ.Γιωτόπουλου, Κ.Τέλιου και Διον.Γεωργιάδη. Οι δικηγόροι θα κάνουν διάβημα στο υπουργείο Δικαιοσύνης σχετικά με την επικοινωνία με τους πελάτες τους.
30
Συνάντηση στο Eφετείο Αθηνών είχαν το μεσημέρι της Δευτέρας οι συνήγοροι των κατηγορούμενων για συμμετοχή στη 17Ν Αλέξανδρου Γιωτόπουλου, Κωνσταντίνου Τέλιου και Διονύση Γεωργιάδη. Οι δικηγόροι εξέτασαν τις συνθήκες κράτησης και το θέμα της επικοινωνίας με τους πελάτες τους.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι συνήγοροι εξετάζουν το ενδεχόμενο διαβήματος στο υπουργείο Δικαιοσύνης ζητώντας περισσότερο χρόνο επικοινωνίας με τους πελάτες τους.
Εν τω μεταξύ, κατάθεση στον ειδικό εφέτη – ανακριτή Λεωνίδα Ζερβομπεάκο έδωσε ο Νικόλαος Γρύσπος, οδηγός του διοικητή της Εθνικής Τράπεζας Μιχάλη Βρανόπουλου, ο οποίος δολοφονήθηκε από την 17Ν στις 24 Ιανουαρίου 1994.
Ο κ. Γρύσπος, που είχε τραυματιστεί στην επίθεση, δήλωσε παράλληλα στον εφέτη παράσταση πολιτικής αγωγής διά του συνηγόρου του Λευτέρη Παπαδημητρίου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Παίζοντας με τη λογική, τους διαιτητές, το VAR και την… φωτιά των playoffs
- Δορυφόρος της NASA παρακολουθεί την Πόλη του Μεξικού να βυθίζεται
- Παναθηναϊκός: Η επιλογή του Ρογκαβόπουλου για το κρίσιμο τρίποντο και η «κατάχρηση» με τον Λεσόρ
- Κρήτη: Συγκλονίζει ο πατέρας του 20χρονου: «Αν γυρνούσε το παιδί του πίσω, ας σκότωνε το δικό μου»
- Πιερία: Εγκληματική ενέργεια ο θάνατος 73χρονου – Βρέθηκε νεκρός στην αυλή του
- Νέα Αριστερά: Καμία συναίνεση στην καταστροφική Συνταγματική Αναθεώρηση του Μητσοτάκη